Oavbruten sömn !? =)

Igår kväll la sog Johan på gäst rummet. Han skulle upp och iväg klockan 04 och hade ingen vidare lust att umgås natte tid med Theo då ;) Theo själv somnade vid 21.. Jag satt uppe till halv elva och kollade en ruggig dokumentär om Haiti, vidrigt va lite hjälp dom fick. Döda människor som kastades ner i massgravar av traktorer.. :(
När jag skulle gå och lägga mig ångrade jag mig bittert att jag inte la mig tidigare. Vet att jag borde komma i säng före halv elva om jag ska orka med..

Läste en stund och somnade sen. För att vakna 20 över 7 av en kille som satt sprallig och glad i sin säng :) UNDERBART! Jag tuppade nästan av när jag såg vad klockan var och ringde för säkerthets skull Johan för att fråga om det kunde vara så att han klivit upp under natten ändå? Men icke. Vi har alltså haft en natt utan bekymmer, utan grus i ögonen, utan barnskrik och välling. En natt med oavbruten söööööömn!

Det resulterar så klart i att jag är på grymt bra humör. Känner mig strålande :P Haha.. Ska röja lite här hemma. SOPA GOLVEN, eftersom damsugaren är paj haha.. och sen tror jag vi ska ge oss ut i lekparken :)

Jag känner mig som en ny människa och det ska utnyttjas :P

Ha en fin dag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0