Misslyckat..

Jag och Theo gav oss ut och skulle möta upp Tessan och Flisan för att gå och handla.. Det var kalas fint väder bortsett från att det blåste spik ute.. Men härligt ändå.. Flisan sov så vi vandrade lite innan vi gick till dom..





Theo stålade av glädje och nyfikenhet när vi kom ut :)



Ganska snabbt åkte det mindre omtyckta mössan av, och vem var mest nöjd över det?
Inte jag iaf.. Men retstickan i vangnen!



Men efter lite bus och blommor åkte den på igen utan protester..


Alla bilar och människor som går förbi är OTROLIGT spännande..


VÅR :)


Flisan som sov jätte länge blev väckt av sin mamma för att gå ut på tur :)
Hon är så sjukt rolig denna flicka, och viljan är det ingen brist på :) Man får många skratt..


När vi sen kommit hem efter att ha köpt super söta muffins formar på dollar skulle jag ge mig ikast med att baka muffins, gjorde just så som det stod i boken, tog till och med mindre smet i varje muffins form så dom skulle stå stadigt på plåten.. Har ju sldrig varit någon höjdare på varken att baka eller laga mat men någon måtta får det väl vara, hur svårt ska det behöva vara? Ja det spelar då ingen roll vad jag gör så kommer jag aldrig bli någon som varken gillar eller lyckas med att baka.. (Tessan om du tyckte dina förra veckan blev brända, så vette sjutton vad jag lyckades med idag)


Här är resultatet av mina muffins.. Vilket misslyckande.. Men vi har ju sovot så vi kunde skratta åt det istället för att sura och jag klarar mig fint utan dom också.. Hahaha


Förhoppningsvis blir middagen mer lyckad.. Men vem vet, kanske det blir knas då med? ;)

Theo vilar sig en stund och jag har hunnit med att SOPAT och torkat golven.. Vi har postat brev till Eskil och nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för.. Känner mig ganska rastlös då jag gjort det mesta som stod på dagens lista. Men något finns det alltid att ta tag i. Lilla systers present kanske?

Ingen bakning iaf, det är en sak som är säkert!
Ha de bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0