Inte ensam

Det slutar inte :(

Snön faller ner som aldrig förr..
Theo har just vaknat och springer nu runt i gåstolen.
Jag har satt på åkpåsen och regn skyddet på vagnen..

Jag skulle verkligen vilja ta bilen egetligen. Men har en huvudvärk som säger att jag behöver luft, en rädsla för trafik och dessutom har vi sommardäcken på så det blir inget av. Vi klär oss efter väder och ger oss ut om en stund. Ska ändå bara till BCentrum för att luncha med pappa.

Hoppas verkligen det ger med sig tills imorgon. Jag som hade grill planer för fulla muggar HELA helgn i princip. Det blir inget av utomhus om vädret är så här. No way!

Men nu: Ut i ur och skur. Bort med huvudvärken och in med mat!

Jag räknar ner timmarna tills Johan kommer! Har alltid varit lite av en ensam varg, och kan njuta tillfulla av en kväll själv hemma. Så är ingen av mina vänner. Men nu kanske jag gått och förändrats? För jag tycker det är skit trist.. I 20 minuter igår njöt jag kanske. Då jag kunde dricka min dricka och smälla i mig så mycket chips jag ville. Men jag drack aldrig upp drickan och åt inte heller särskillt mycket chips. För det är ju så mycket roligare när man är två.. Så nä, jag tycker inte längre om att vara ensam, mer än i 20 minuter ungefär ;) Tur att mamma kommer nästa vecka.

Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0