Barnbajs och tänder..

Saker tycks ha en förmåga att försvinna.. Nu är laddaren till mitt kamera batteri spårlöst försvunnen. Det är inte likt mig att tappa bort saker hela tiden, den delen står någon annan i denna familj för.. Men nu har det smittat av sig verkar det som. 
 
Igår tog jag ett rejält pass på jobbet och städade hela syrummet från topp till tå. Det blev som ett nytt rum och äntligen kan vi börja ha en vettig verksamhet där inne känns det som. Idag ska vi shoppa prylar in dit ;) Det kommer bli kalas bra.

Jag har drömt en otroligt vidrig mardröm inatt. Jag har tänkt så mycket på barnbajs dom senaste dagarna att jag blir knäpp av den.. Att Theo bajsar som han gör får mig att tro att han håller på att få fler tänder.

Drömmen:

Jag kommer in på Theos rum där han sitter och leker under sin döskalle lampa och när han vänder sig och tittar mot mig och ler har han hela munnen överfulla med tänder. Läskigt!
Sen ser ja min mamma sitta brevid och hytta med sitt pekfinger.. "Ja du, Emelie, det här har han från dig, du fick dra fyra tänder för dom fick inte plats MOHAHAHA" Sen vaknar jag upp och känner mig urlöljig, för även om jag fick för många tänder så hade jag knappast det när jag var 8 månader.. Men drömmen var läskig. Det var så overkligt men verkligen på samma gång.. Det positiva med detta är ju att jag iaf vet att jag sovit en stund inatt.. Även om det inte blev mycket av den biten.

Vi klev upp vid sju och kollar nu barntv. Jag har en uns av hemlängtan och kollar på biler som får mig att skratta.






Nyår 08/09


Nyår 08/09




Tunnbrödsbak 08


Har inte en aning om när vi ska hem nästa gång heller då det är massa annat vi har planerat. Kristihimmelfärd blir inget av heller, då det är utbildningar och Forever Yong dom dagarna.. Men tids nog. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. I sommar blir det ju en hel vecka hemma och då hoppas jag att "plast morfarn" där hemma har snickrat ihop en gunga eller fika bord åt Theo :)

Jag ska ge mig i kast med att diska kastruller och packa väskan. Ska ner på stan med Linda och handla sen ska jag träffa Carina där nere :)



Idag åker Brynjan på badresa till Örebro. Minns förra året när jag vaggade runt där och hade hört sköner om att en förlossning kunde sättas igång av bubbelbad.. Haha.. Men roligt som tusan hade jag och det hoppas jag dom som åker med i år också får!


Nu ska Theo underhållas lite innan vi går hemifrån!
Ha en fin dag!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0