Va tokigt det kan bli..



Nu kommer snart Johan hem. Då får vi se vad resten av dagen bjuder på :)

Hittils har det gått super bra. Dock ett missöde. Jag tänkte att det kunde vara skönt för knodden att vara lite nakenfis så jag tog av blöjan och skulle lägga ner honom på dynan i vardagsrummet, just i det ögonblicken säger hans ögon ömkande: "Jag måste skita och jag kan inte vänta"..
Därav blev jag nerbjasad för första gången.. När han sen innan gråten bjuder på ett flin kunde jag inte heller hålla mig, jag brast ut i skratt.

Vi har varit ute på en långpromenad idag också. Kom hem efter en och en halvtimme med 11 paket våtservetter och ett aftonblad rikare. Det är skönt med friskluft.

Måste ha tvättmedel, hoppas kunna slinka iväg och handla när Johan kommer. För mellan amning, Idol och annat stök ska ikväll tvättas :)

Ha en fortsatt trevlig kväll.


Kommentarer
Postat av: Moster Pia.

Ni är jättefina på kortet som var i tidningen Ångermanland idag. Hoppas ni har det bra. Sköt om er.

2009-09-17 @ 19:07:05
Postat av: Karin (Albins mamma)

Gud va fin bild! Riktigt söta :)



Nä det är verkligen inge roligt. Okej att han kollar och säger att det inte verkar vara något fel. Men dom kan väl ändå ta sig lite tid och inte verka så himla stressade. Som sagt, vi mammor brukar ofta veta bäst och man känner ju på sig om det är något fel.

Usch då, åkte lille Theo på den skiten. Så synd att dom inte kunde vara noggrannare. Mår han helt bra nu? Det är så jobbigt när dom små är dålig, på ett eller annat vis. Jag vet!

Hoppas allt är bra med er annars, ni njuter väl av det nya underbara livet? :)

KRAM!

2009-09-17 @ 23:16:10
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: lovisa

jättefint kort på familjen:)

2009-09-18 @ 19:53:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0