Australien

Då har man återigen sponsrat Apoteket med några lappar.. Fick efter att dom ringt från BVC åka och köpa en annan salva som nu ska göra susen, förhoppningsvis.
Ikväll har vi varit hos Johans pappa, såg kort på Johan som liten och dom är verkligen hur lika varandra som helst. Jag tror inte det finns någon likhet mellan mig och den lille dock..

Efter att vi kom hem har vi sett Idol och gjort en kalkyl över utgifter som komma skall.. Det ser bra ut.
Med planering kommer det här bli kanon. Planering är ju A och O ;) Visst?
Jag har fixat med massa papper och fått ordning på pärmarna här hemma. Sorterat tvätt och febril letat bär selen, utan resultat även denna gång :S Vart sjutton har den tagit vägen?
Vi har suttit på msn och pratat med "momma" via web kameran.. Det är roligt! Mamma sitter i rutan och skrattar och säger: -"Ja de är ju tur att ni inte bor i Australien" Haha..
O ja, det är ju tur..

Nu börjar vi med D droppar och "ligga på mage" träning.. Det är mycket som händer på kort tid.
Det är verkligen tur att många av dom kläder vi fått varit i större storlekar för det är redan vissa kläder som inte passar längre.

Finns det inte n tant som kallas Saida eller liknande som kan se vart saker tagit vägen? Jag tror hon hittade en klocka åt mig när jag var liten? Haha skock säkert men om hon kunde hitta bärselen vore det väldigt skönt.. ;)

Har nyss avslutat ett samtal med kusin Jessica. Det är som så mysigt att prata med henne ;) På nått vis, skrattar jag alltid minst en gång :)

Nu ska jag förbereda morgondagen..

Sov gott




Kommentarer
Postat av: Karin (Albins mamma)

Haha jasså, ni verkar ha bra smak ;) Men dom är ju verkligen super. Jag gillar dom skarpt, så därför blir det dubbel uppsättning ^^ Jag tror det är ganska många som har dom där :) Vad kostade dom på Jula då?

Allt bra med er annars? Kram!

2009-09-16 @ 22:54:35
URL: http://albinsmoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0