Jädrans bra dag..

Nu väger pruppen 3976gram så det går fortfarande uppåt. Det är ju skönt, då vet man att han får i sig mat iaf :)
Efter att vi varit på BVC gick vi ner på stan, vi svängde in hos Ida som bokade in en tid redan på fredag, så då ska det fotograferas. Ska åka till valbo innan och handla något snyggt för presentkorten vi fått till Theo :) Gick in på Indiska som fått in så otroligt mycket snygga kläder, blev helt eld och lågor där inne. Mer eld och lågor blev jag när jag ställde mig på vågen och insåg att jag tappat 11 kilo, väger alltså mindre nu än innan jag blev gravid, det ger ju mer motivation. :)

Vi knallade runt lite och tillslut bestämde vi oss, vi gick och pratade med dom som tatuerat Johan och om några månader ska dom få skissa åt honom och mig igen ;P Gaddad! Men inte ännu, jag grubblar lite trots allt..
mitt halsband var inte klart, och lika bra de, eftersom jag i all stress här hemma glömde börsen.. Jag avskyr att vara stressad, hela jag står för framförhållning och jag glömmer inte helt enkelt ;) Men idag gjorde jag det ;) Attans!

Hade glömt bort hur fint det är med blommor hemma. Buketter alltså. Fick en super fin av Fredde och Hanna igår kväll och dom pryder vardagsrumsbordet nu :) Undra om det går att köpa tulpaner än?
Jag är vrål sugen på räkor och längtar tillbaka till första gången jag träffade Linus. Insåg direkt att det där var en stört skön människa (trots att han kan reta gallfeber på en) och hur vi malde i oss räkor när vi hälsade på honom! Det gjorde vi även sist vi var där på midsommar, och räkor har aldrig smakat så gott som i Askim :)


Nu är Theo på topp humör efter att ha sovit i vagnen tre timmar, nyäten och nöjd. Jag ska passa på att ta en runda kring husen här ute en sväng.. Skönt att bara komma ut, ringa nått samtal, och andas sin egen luft :P
Johan ska till hemlingby och jogga sen blir det fotboll och Idol :)

Imorgon kommer nog Lovisa hit :) Ska blir så kul att träffa henne. Har inte sett henne sen midsommar i Göteborg!

Nu ropar livet!
Ha en bra dag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0