Bra humör..

Jag har världen härligaste unge :)
Idag vaknade vi, efter alldeles för lite sömn, men han var tok glad ändå.. så då blir man ju själv det! Johan fumlade runt med klockan inatt, den ringde 10 över 5, och han kunde inte hitta den. I ögonblicket var jag rasande, men nu kan jag garva åt det, för det är så otroligt typiskt Johan ;) I ett nötskal..
Jag förstår inte hur han orkar kliva upp den tiden och gå ut och gå.. Nästan så man skulle hänga med någon gång och se hur det känns, han blir pigg säger han..

Vi har varit ner på stan. Tog en evighet på banken och när det äntligen bara är tre nummer kvar kommer hon från informationen (där det inte varit någon kö alls) och säger att hon kan hjälpa mig. 5 minuter senare var allt klart. Jag satt alltså där 40 minuter i onödan, men vad gör det om hundra år?

Känner mig på tok bra humör. Undra om det är för det dimpit in några kronor på kontot eller om det helt enkelt bara är en bra dag?
Jag och Theo har iaf fest här hemma, vi (eller jag) provar kläder och vi lyssnar på Winnerbäck. Han skrattar mest hela tiden, och jag undrar om han tycker jag ser löjlig ut när jag sjunger med till låtarna? Mycket möjligt! Han har kommit på hur man dreglar nu iaf, allt blir blött :) Funderar om man kan ha haklapp till sånt? Besvärligt att byta body hela tiden om han skulle göra så där jämt ;)

Han kan tydligt visa när han är hungrig iaf, det fick vi bevisat häromdagen...

       
 
Ikväll ska vi en sväng till Bomhus iaf :) Sen blir det nog en hemmakväll.. Imorgon är det hockey som Johan ska på, kanske kan jag också gå när det är Modo som spelar annars får det vara ;)


Jag fick med mig ett stövlar hem, verkar vara sånna där höga eller långa som gäller nu, men jag har för korta ben. Fanns ett par i hela butiken som jag kunde ha :)




Igår var det iaf hemskt mysigt att få vara med Johan :)

 

Nix, nu ska här röjas innan Bossen kommer hem, hela min garderob har lyckats hamna på golvet :S så roligt ända tills det ska tillbaka in igen :S


Kommentarer
Postat av: Tess ♡

Hej :) Det finns såna där dreggel haklappar :) Jag införskaffade mina på HM.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

2009-09-25 @ 14:48:54
URL: http://mammatess.blogg.se/
Postat av: Tess ♡

Ja det kankse vi gör :)

2009-09-26 @ 09:25:35
URL: http://mammatess.blogg.se/
Postat av: Anonym



Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.



Bl.a kan du vinna en årsförbrukning från Garnier.

Värde: 1500:-

Tävlingen avslutas imorgon så passa på:)



Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)

Kramar //M

2009-09-26 @ 21:24:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0