Umgås

    


Jag sket i ensam mamma söker och hamnade framför datorn och webbade med Mamma och Syster. Det är skit kul.. Det känns ju som att man umgås. Min syster har tyvärr hamnat i Farmville träsket på facebook, och är nu en av alla som skickar förfrågningar.. Haha.. Hon pratar om att henne ko blivit stulen och jag hör får som bräker. Herregud!

Vi skulle som köpa färg till hallen idag men hann inte med någonting nästan.. haha, det blir inte alltid som man tänkt sig. Nu mera har vi en mini boss hemma som bestämmer tider ;) Han är ny badad och ligger och sussar skönt nu.

Imorgon blir det stadsvandring. Ska köpa träningskortet, och kanske om jag vågar att jag tar hål i öronen. :S

Ny vecka. Mamma kommer inget nästa helg. Vi ska åka hem helgen därpå istället. Jag ska iaf gå på höstmarknaden och vi är fullt sysselsatta ändå. Det är ju 40 års FEST :) som jag ska röja på..


Vad händer den här veckan då? Ja jag har som inget planerat.. Slingor i håret, jympa imorgon och kanske en visit till ett kalas "barn" på onsdag? :) Wiiiiieeee.

Johan lallar runt här hemma i kallingar och ska nog knoppa snart. Jag sitter fastklistrad här :S Fast jag ska ju läsa ur min bok också som börjar bli spännade nu.. :P Hoppas på en natt med lika mycket sömn igen.

Nu vart det kväller!
Ha de bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0