Onsdag..

Den här dagen har gått undan. Jag har hunnit tvätta ALLT, städat i lägenheten, verkligen röjt undan och fixat. Med syrran hjälp har allt gått kanon och det känns super bra att få saker gjort.. Theo har sovit en sväng nyss och undertiden ringde jag till Jessica, mest för att jag var nyfiken på hur hon mådde ;) men också för att få veta hur man lagar skinksås :) Så jag och Fanny har ätit skinksås och potatisbullar till lunch.

Det är kanon fint väder ute, men jag har en "fixa hemma" dag nu, lär passa på när jag har någon som kan roa den lille ;) MTV har gått hela morgonen och jag älskar att ha någon här. Det blir ju dubbel glädje :)
Nu har Niklas och Tessan flyttat till Brynäs så nu har någon mer att hälsa på och bjuda hem förhoppningsvis?
Tro om vi kanske rent av hamnar i samma föräldragrupp.. de äterstår att se :)

Ska ge mig ut på jakt också. Presentköp! Ska ta mig ut till Bomhus imorgon om familjen där är hemma. Sen blir det afrikans afton om inte Johan tänkt annat. Imorgon är det dessutom viktkontroll på schemat, ska bli spännande och se vart vågen hamnar både på mig och Theo.

Vi har gått till storlek 3 på blöjorna nu :) lillen växer så det knakar. Det är bra! Dessutom blev det ganska många över från den mindre storleken som Sam kan nyttja när vi åker dit.


Nu ska jag fortsätta här hemma.


Kommentarer
Postat av: Tess ♡

De går sådär med flytten. Eller ja, de är upp packandet som är de som tar tid, får se om de blir nå fixande ikväll niklas är ju så trött när han kommer hem från jobbet, så man förstår om han inte orkar så mkt heller.

Klart att jag är redo för babysim :D hehe!

Okej men jag läste i babysimhäftet att de är olika start datum, tror de va efter jul om ja inte har missuppfattat och läst fel ?

Ser att ni ska på vikt koll, jag ska till BVC jag med i morgon klockan halv 10 :) kankse ses där?

Hur mår Theo, ser att han har växt!!

Kramar

2009-10-28 @ 14:59:53
URL: http://mammatess.blogg.se/
Postat av: jossan

nu har jag frågestund!

2009-10-28 @ 15:23:50
URL: http://lillasysterager.blogg.se/
Postat av: Ämma

Shit va Fanny har blivit stor! Har sett henne "på byn" när jag varit där och jag har nog inte fattat att det är jag som börjar bli gammal :P Men det är väl bara att inse att man inte är tonåring förevigt ;)

2009-10-28 @ 17:07:12
Postat av: Tess ♡

Hehe ja allt tar sin tid :) och nu när man har småbarn så får man ju sätta vissa saker åt sidan lite.

Ja de kan ju va bra att veta va kalaset går på :P

Men vad kul, då ses vi i morgon =)

2009-10-28 @ 17:26:21
URL: http://mammatess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0