Onsdag 091021

Jag väntar på att Theo ska vakna. Vi ska på apoteket och köpa alvedon åt Johan, som ännu en gång pratar om att han kanske håller på få svininfluensan ;) Han har ont i kroppen och känner av halsen..
"Mmm, det är nog svininfluensan älsklig" Men självklart ska vi fixa fram alvedon. :)

Den dagen är en trist dag. Taskigt väder och lite deppigt. Motsatsen till gårdagen med andra ord.
Dagen till ära har jag även insett att mina tuttar säckat ihop och svikit mig. 2 månaders ammning räckte.
Jag ammar inte mera nu, min mjölkproduktion gav upp, men det räckte ändå. Känner verkligen ett stark behov av det som kallas "pusch up" bh, jag som i vanliga fall avskyr att ens ha på mig bh. Men det är väl bara att gilla läget. Jag fick ju 2 månader med kanon boobies istället..

Lillen har sovit dåligt inatt, jag och Johan med. Jag låg vaken och smsade med pappa vid 06 imorse, och han var tydligen vaken också (!) :) Sen kunde jag somna om en timme innan vi bestämde oss för att kliva upp.
Johan ringde nyss, imorgon ska jag och Theo åka och fixa på vinterdäcken. Sen är det verkligen ur världen.
Ilandsproblem visserligen, men det ska bli så skönt och slippa allt som har med däck att göra. Har stressat upp mig över dom där däcken, för jag visste ju att har vi inga däck innan fredag blir det inge Ramsele heller.
Men det blir det ju nu :)

Idag är det bara 6 dagar kvar tills Theos tremänning är beräknad komma. Jag är så förväntasfull och vi längtar som galningar. Förmodligen ändå inte lika mycket som blivande mamman, min kusin Jessica :) Hon som är så liten, det är nog tungt och otympligt för henne. Som hon sa "Skohornet har blivit min bästa vän".. Jag tror iaf att det kommer gå 8 dagar sen är nästa lilla människa hos oss också :) Vi får se.

Jag tänker alltid efter en natt med dålig sömn (det händer inte så ofta dock) att jag ska passa på att sova när Theo sover, men jag känner mig alltid pigg under hans sömn timmar, sen när han vaknar, det är då jag blir trött. Vad sjutton beror det på? Det är ju rätt opassande. Men han verkar ha en bra dag iaf för han vaknade med ett leende på läpparna.

Nu ska jag förbereda en prommis i kylan!
Ha de bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0