Fullt ös

Den här måndagen blev en dag med fullt ös.. Gick och handlade imorse och på vägen hem ringde Emma och frågade om jag ville följa dom på stan.. Hade bestämt mig för att inte orka men när hon ringde så tänkte jag om :) Dom hämde mig och Theo och vi gjorde lite ärenden. Jag köpte mitt träningskort :) Sen blev det en subway på Nian.. Efter det skulle Emma och Peter till Djani och Mimmi så jag följde med dom.. Det var super trevligt.
Dom har ju lilla Leon, som var hur söt som helst. Han var brydd över Theo, och Theo blev nog brydd över honom :) Men vi har träffade ganska många barn hittils iaf :) Den där lilla knodden hade ju redan börjat gå och fått massa tänder :) Vi fikade och umgicks en stund..

Sen när vi kom hem kastade jag i mig mat och åkte ner till Friskis på samma jympa pass som i fredags. Det är ju skit roligt. Var lite lättare att hänga med den här gången men jag orkar långt ifrån allt, men man kan ju ta allt i sin egen takt, då går det bra. Träffade en arbetskamrat och Kristin var där också. Kul.
På onsdag blir den Yoga, spännande.

Imorgon blir det morsatsen till idag, en lugn dag. Pyssla lite här hemma. Måste rensa lite bland Theos kläder, mycket börjar bli för litet nu.. Som tur var fcik vi jätte mycket kläder som var i större storlekar när han föddes så vi har inte behövt köpa några nya alls :) men snart börjar det nog bli dags.. Sen blir det en tur till Siba för att teckna nytt avtal och ÄNTLIGEN få ny mobil, då både min Johans slutat fungera. Dom fungerar bara då dom själva vill, och sällan när det är något viktigt man vill framföra. Idag blev jag vansinnig på både Johans och min mobil då vi försökte nå varandra hela förmiddagen, utan resultat! Men imorgon då blir det ändring.







Dressen Theo fick av min moster passar utmärkt nu :)


Theo surade för att han inte såg något i vagnen, men när han fick lite filtar under och kunde se,
blev han lite mer nöjd




Och här var han stört nöjd



Lunch på Nian



Theo hemma hos Djani och Mimmi



Deras lilla son, Leon :)


Nu är det Hollywood Fruar på tv och det är så otroligt roligt! "-Vad är åderbråck? Jo det är något fult som kroppen inte behöver" haha..

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha en bra kväll!


Kommentarer
Postat av: sandra

Nämen hej, här hittar man dig i blogg stimmet. Hur är det med dig nu förtiden? :) Ser att du har gått och blivit mamma med, stort grattis. Hur gammal är knodden? :) Riktigt söt kille ni har :) Bor du kvar i Sundsvall eller har du rört dig hemöver emot ramsele? :) Hade så bra o sköt om dig! Kram //Old LS classmate

2009-10-05 @ 22:50:21
URL: http://beggan.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Vilken goknul till pojk ni har =)

Tack för pratstunden igår. Mycket trevligt!



Kramar

2009-10-06 @ 11:38:38
URL: http://bekkiis.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0