I Gävle igen..

Nu är vi tillbaka i Gävle. Blir inte mycket tid över för bloggande när jag väl är hemma. Då är det hundra knyck för att hinna träffa alla och umgås :) Hann inte med allt vi hade önskat ändå. Men jag är några kilo lättare nu när jag andats luften hemma :)

Vi har dessutom fått sova ordentligt då Theo sovit med sin mormor två av nätterna :) Hon var ju super trött, men vi pigga. På lördagen var vi hemma hos Ronja på kvällen. Johanna och Sebben kom också dit. Det var kul att träffa dom. Sen har vi hunnit med MeAndI party hos Sara, goda middagar, besök i Nässjö hos morbror Lelle, och Kvarnbacken. Jessica och Dennis hade fått till det otroligt bra på kvarn! Det var super mysigt och snyggt!
Dom har ju sin stora dag idag också :) Den lille/a är beräknad komma idag, vi får se om han/hon kanske väljer att stanna ett tag till i den otroligt fina magen eller om han/hon är villig att komma ut? Det är spännande.

Sen har vi kollat på fisken nere på svar, haha.. Flyttat lite möbler, raggat på byn, (den sedvanliga svängen) och mest bara myst på hemma plan. Igår åkte vi hem till Gävle igen. Fanny är med :) Vilket är super kul och härligt då det blir mycket mer gjort på dagarna :P Vi stannade till i Birsta där jag köpt Melissa Horns nya album och som jag har lyssnat, den är så himla bra. Hon skriver så vackra texter. Älskar visor!

På ett vis är det skönt att vara tillbaka. Komma tillbaka i rutinerna och dessutom ha laddad batterierna med lite kärlek :) Så nu rullar vardagen på igen.
Imrose tog jag tag i sånna där saker som är ganska trista. Ringde folksam, försäkringsbolag, och arbetsförmedlingen. Blä..

Sen tog jag och Syrran och gick ner på stan, Theo också såklart. Sen har vi varit där hela dagen. Jag köpte dom efterlängtade ljuslyktorna på Indiska. Jag önskar verkligen jag kunde få hit Komoden som jag fått av farmor innan jul. För jag fick också en otroligt fin ljusstake som jag ska ha som advents stake, så jag köpte svarta ljus till dom, vem har sagt att allt måste gå i rött kring jul? :)
Vi tog en fika på Java som visade sig vara ett riktigt "latte morsa" ställe då vi knappt kom fram för alla barnvagnar, det var nog inget för mig det där med latte träffar ;) haha.. Men det var ju god fika och självklart spelade dom Winnerbäck i högtalarna. Fanny åt en Taco paj som var alldeles för stark :)

Jag köpte farsdags present till Johan från Theo, hade ingen aning om att det var farsdag snart :S Men nu är det gjort. Vi är hemma igen och väntar på Johan. När han kommer ska vi åka och handla. Blir stor shopping den här gången. Jag tror på att det blir billigare ju mer man handlar? Storpack! :)
Så idag har det inte varit en lugn stund. När vi kommer hem blir det middag och mys förhoppningsvis.
Imorgon är det tvätt dags.

Jag har dessutom med mig två kassar med kläder, fick låna av Jessica och Jessica så vi går laget runt, det är ju super bra att ha barn i "olika storlekar". Till Jul har vi säkert massor med kläder som deras kan ha.. och när han/hon växt kan dom ta tillbaka det vi fått låna nu. Det var dessutom super fina saker :) En jätte bra overol som vi använt idag :) så kläderna jag beställde från HM var nog ganska onödiga :) Men dom var snygga så det gjorde kanske inget ändå ;)

Till helgen ska vi måla hallen och Linus kommer till Gävle. Vi har faktiskt längtat! Måste bara köpa dom där hörselkoporna så Theo inte hör allt han säger :) Haha..

Jag ska börja kolla upp lite boende alternativ tills i december då jag ska en tripp till Stockholm med min bästis :) Det ska bli så roligt. Ska se till att skrapa ihop lite kronor först bara :)

Men den här veckan blir det kanske inte så mycket bloggande. Imorgon står bio på schemat :) På torsdag åker Fanny Frej hem, vilket är trist.

Tillsvidare tipsar jag om:



Har själv egentligen ingen aning om vad det är men Ibbe spelar så då är det bra :) Jag ska iaf försöka gå.

Hörs.


Kommentarer
Postat av: Rickard

får jag följa det är mina favoriter det där

2009-10-27 @ 16:17:44
Postat av: Moster Pia

Den där lilla sängen du vet, jag hittar inte den.

2009-10-27 @ 16:42:43
Postat av: tina

har ni glömt bort frida idag

2009-10-27 @ 20:46:49
Postat av: tina

har ni glömt bort frida idag

2009-10-27 @ 20:47:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0