Ny vecka...

Måndag, klockan är 10 och jag har nyss klivit upp.. Har varit en vaken länge, men vi har stannat kvar i sängen. På så vis är Theo underbar, han kan ligga och jollra och prata och vara super nöjd även fast jag är skit trist och bara ligger och vilar :) Men idag tog vi en sån dag.

Det är tråkigt väder ute igen. Men en liten tur ska vi nog ge oss ut på, posta lite brev och köpa våt servetter.
Känns som vi har att göra den här veckan. Måste fixa faderskaps pappren, ordna fram ett par vinterdäck och sätta på dom, tvätta (ja, det är mängder igen) Köpa nya kläder till Theo, leta åt bilverksataden som ska byta däcken, packa inför helgen i Ramsele, köpa hyllor från Ikea. Dessutom vill jag bli mer huslig. Har bestämt mig för att ängna en dag/eftermiddag till att laga mat, storkok, så vi har matlådorna klara för veckan. Det är mycket bättre tycker jag. Men å andra sidan har jag också alltid varit kass på den husliga biten.. Ser dessutom att en blomma har dött. Igen :S Dessa blommor.

Här hemma fortsätter dagen med det praktiska, måste sortera papper som ska in i pärmar, Hitta förvaringutrymmen till all skit vi har hemma som jag vägrar kasta men inte vill ska ligga framme.
Sen tar vi en tur.

Kul att redan så många är med i tävlingen :)

Ha en bra dag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0