Under tak igen :)

Då var vi hemma igen efter en tur i skur. Shit vad det regnade :) Men det finns som sagt inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Äntligen fick jag anvädning av mitt regnställ som jag beställde ur en jakt tidning för flera år sedan. Om jag minns fel fick jag det av mamma :) Halva iaf. Tack för det. Stövlarna har jag nog "lånat" av lillasyster innan jag flyttade till Göteborg, men nu kom ju även dom till använding. Theo Myste i vagnen och jag tror han tyckte om att det smattrade mot regn skyddet. Det var iaf inte så kallt ute, det var ju skönt.

Jag hoppas Johan kommer ihåg att ta med sig borren hem för idag ska dom där tavlorna upp. Dom har laget efter väggen i flera veckor nu, han kom ihåg den igår, bara det att han tagit fel borr :S

Jag har filmat Theo när han pratar: -"Aabooo ooo aaa"  Försöker lägga in de på datorn men jag lyckas inte :(
Får göra ett nytt försök senare. Hittar åt mobilbilderna och det är en världelös kamera men kul ändå. Klossen jag har annars har jag sällan med mig utanför hemmet.




Theo i hans nya mössa som jag tycker om. Han däremot hatar att ha mössa på sig.



    
Han tog sov morgon och skulle dessutom mysa ner sig rejält också.


Innan Theo föddes köpte vi något som kallas "babynest". "babynest är en extra bädd för babyn, är lätt att ta med sig eller i soffan även i babysängen för att känna trygghet som i mammasmage."
Överskattat enligt vissa, men har nog varit det bästa vi investerat. Jag slipper oroa mig för att rulla över honom på natten då den stoppade kanten är i vägen och den är enkel att flytta utan att han vaknar när vi ska in i sovrummet. Han sitter ofta i den brevid mig i soffan och dessutom är det ett fint hantverk som en super trevlig dam i Sandviken gör.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0