Helgen är snart kommen :)

Torsdag.. Vaken strut i natt med, jag hoppas verkligen inte att dygnet ska vändas.
Men nu är vi uppe och då drar dagen igång. Det märks att det inte bara jag som är trött :) Men vi har skrattat och gonat ändå.

Ska träffa en arbetskamrat till mig klockan 11, Linda. Det ska bli trevligt. Har inte sett henne sen vi jobbade med varandra i somras. Sen ska jag handla hem lite snacks inför morgonkvällen.

Ikväll ska vi på bio. Är ganska nervös. Första gången vi ska lämna bort Theo, även om det bara handla om några få timmar. Men jag vet ju att han är i trygga händer hos din favorit faster :) Hon kommer ju alltid till undsättning.

Det gick kanon bra hos läkaren igår, han var bra. Känns alltid mycket lättare när man har någon personkemi med folk, ofta tycker jag läkare kan vara jobbiga att ha å göra med. Men den här gubben var riktigt rolig. Theo skenar iväg, 4600g är han uppe i nu. Det känns bra att allt funkar. Vi ska smörja några dagar till där kopporna suttit, även fast dom är borta, no more virus. Jag frågade och nu är det fritt fram för mig att träffa gravida också :) Så då vågar jag mig bort mot brynjan då Lotta jobbar.. Har undvikit det eftersom det inte alls är bra att få det under en graviditet. Min kusin skulle ha kommit hit också men det blir inget av, man tar inga onödiga risker.
Det är bara en månad kvar nu tills den lilla knodden kommer. Jag längtar. Då blir det hemgång hoppas jag.

Nu är julens planer bestämd. Vi firar i Gävle, min första jul bortom familjen :S Men det blir bra ändå såklart. Jag hoppas vi firar med Tina och Rikard, men jag vet inte vad dom har för planer.. Vi får se helt enkelt. Jul i Ramsele blir det inte. Men juldagen åker vi upp, då ska jag svira mina lurviga med alla hemkomna. :)

Nä nu ska jag packa inför en stadsvandring...





Kommentarer
Postat av: Rebecca

Blir min första jul också utan the family... känns oerhört konstigt! Fast blir ju som första julen med familjen också ;)

Jag o Sam åker också hem på juldagen, Robin måste jobba, en stor nackdel med att jobba i affär, ingen ledighet under julen =( Men,men... han kommer upp till nyår istället!



Skönt att kopporna är borta!

Hoppas nätterna blir bättre...



Stor kram

2009-10-01 @ 10:02:18
URL: http://bekkiis.dinstudio.se
Postat av: Syrran

Så fina ni är!:D pusspåer

2009-10-01 @ 16:32:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0