Nu vågar jag...

Igår skulle jag på hockey med Rikard, han hade fri biljetter. Han hämtade mig vid 18 och vi åkte upp till Läkerol arenan för att se Modo-Brynäs. Jag hade inga speciella förhoppningar. Det skulle bli kul :) Men det blev SKIT ROLIGT!

7 minuter in i andra perioden åkte halsduken som blygt legat ner i min väska upp och jag kunde stolt dra på mig den för Modo bokstavligen dängde Brynäs med häst längder ;) Även om domarna enligt andra verkade vara mutade.. Så nu vågar jag vara kaxig! Matchen slutade 5-1 och inte helt oväntat blev Foppa matchens lirare från Modo.  Nästa vecka ska jag till SwedBank Arena och köpa en match tröja till Theo, för på lördagen ska vi stoltsera igen :)




De du Rikard! Tack för att jag fick följa på matchen, det var en fröjd :)


Kommentarer
Postat av: Rickard

Tack själv Emelie

Jag tycker det var roligt att se foppashow synd bara att man inte fick se Modo men dom vann rättvisst och inte med hjälp av domaren.

Spelare nr 29 i Modo tycker jag var en som jobbar i det dolda tack Emelie för att du fick upp mina ögon för han ska bli roligt att se han i framtiden kommer att gå väldigt långt NHL nästa om ett par år max M:H:V Rickard

2009-11-18 @ 12:27:15
Postat av: Linus

tror du en MoDo tröja kommer på Theos kropp tror du väldigt fel, han är född Brynäsare så klä honom inte i skit

2009-11-18 @ 16:03:44
Postat av: Moster Pia

Nu "jäv..r" är MODO på gång. Hoppas ni får kul i Ö-vik.

2009-11-18 @ 17:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0