Hau Hau

Fick jordens huvudvärk när jagkom ut.. Gick och föröskte få Theo att somna (det gick inte) Tillslute ringde jag Emma och tiggde alvedon, hon hade som tur var.. Knallade upp till henne där också Madde var. Dom var bakis, haha. Men dom verkade haft trevligt, fick ju se lite smakprov på Maddes mobil ;) 

Sen knallade jag vidare, huvudvärken gick som tur var över. Jag mötte Tessan och vi gick på Brynäs grillen och åt Kebab :) Super gott. Surrade en massa. Vi tog en tur ner på stan.. Gjorde hyss och sen hämtade vi hennes post innan vi gick hemåt igen.

Nu är jag hemma. Trött som bara den, men lilla vännen här hemma är verkligen super pigg efter att ha sovit större delen av dagen i vagnen. Då kanske han bli vaken under kvällen istället.
Vi ska strax till Dollar och handla hem lite godsaker till Fredagsmys.

Pratade med försäkringskassan som sa att allt jag gör/jobbar in på helgen inte påverkar min föräldrapenning överhuvudtaget, det är alltså bara ett plus i kassan dom helgdagar jag får jobba. Underbart.
Ringer komunen i jakt på dagis papper, men jag får aldrig tag på denna Stålnacke jag söker ;)

Surrade med Mimmi imorse, blir en sleep over hos henne på tisdag som det ser ut. Tjejsnack och bus med barnen. :) Det blir nog mysigt. Det visade sig att hon har en likadan vagn som jag vill ha. Ska köra en testrunda och se vad jag tycker om den i verkligheten :)

Ikväll blir det Idol :) Jag vet inte längre vem jag vill ska åka ut. Det är bara mina favoriter kvar nu.
Jag blir helt snurrig, jag har så otroligt mycket att se fram emot nu, bara roliga saker. Lyckoruset kommer dagligen och det var längesedan jag mådde så här bra. Självklart finns det duster i vardagen men vem har inte det? För mig leker livet just nu :)


Ser fram emot en massa mys i soffan!

Ha en bra kväll..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0