Galet ledsen..

Hemma igen.. Vilken förmiddag.

Vi knallar allt för tidigt bort mot brynäs centrum, hamnar därav på BVC en timme innan tiden, men tristessen hemma blev väl för stor, kunde lika gärna sitta där som hemma.. Gunilla var upptagen men Lena, den andra sköterskan kunde ta emot oss tidigare då hon fått återbud :) Hon var så otroligt trevligt.
Jag var helt ärlig med att jag var lite nervös inför den där vaccin sprutan så hon förklarade noga hur dom skulle göra och varför dom gjorde som dom gjorde.. Sen kom Gunilla in och dom högg tag i varsin spruta och stack han i båda ben.. Jisses som han skrek, munnen blev till ett stärck och han skrek till gråt ljudet försvann.. :S Blödig som jag är började jag självklart snyfta själv också.. Fan va jobbigt det är att se ett barn så ledsen, kanske lite extra jobbigt när det ens eget barn? Men det gick ju som tur var över snabbt och sen var allt bra.




Blev lite sressad när vi skulle därifrån för hon hade en ny "patient", så jag fick snabbt en ny tid i december och sen knallade jag bort till apoteket för att köpa alvedon. I kön till kassan viskar tjejen bakom mig; "Vet dom om att du har våtservetter i luvan på din jacka?" Haha, pinsamt.. Jag måste ha lagt dom i luvan på jackan som jag hade hängt på vagnen och sen gått runt med dom.. Men hon var ju snäll som berättade det iaf.

Så nu är vi tillbaka i lägenheten som tack och lov är varm, för det börjar bli ruggigt och kallat ute nu. Långkallingarna åker nog fram snart. Nu ska jag röja undan set sista innan pappsen kommer.

Ha en bra helg!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur kan trisstessen hemma bli för stor när man har ett litet barn hemma?

Du verkar ju nästan aldrig va hemma.

Är du mogen att ha barn, du verkar inte ha lekt av dig än

2009-11-13 @ 18:25:59
Postat av: Emelie

Postat av: Kanske borde förklara mig eller försvara mig? Det kan bli ganska långa dagar hemma som mamma ledig, och just idag kändes förmiddagen väldigt lång.. Då kan det vara ganska skönt att komma ut, se folk och byta ut luften. Att jag aldrig skulle vara hemma vet jag inte alls vad det skulle vara grundat på då jag själv anser att jag spenderar ganska mycket tid i hemmet. Hur är man när man är mogen för att skaffa barn? Det känner man nog ganska bra själv tror jag. Sen får andra tycka vad dom vill.. Lekt av mig har jag inte, det kommer jag aldrig ha gjort och det tycker jag inte att man behöver göra heller, "lekfull" borde alla vara så man kan. Ett barn innebär inte att man slutar leva, tvärt om, det är då livet börjar.

2009-11-13 @ 23:06:26
URL: http://bienvenido.blogg.se/
Postat av: johan

Du verkar vara väldigt mogen som bara vågar vara anonym. Du som vet hur allt ska vara..

2009-11-14 @ 17:34:21
URL: http://bienvenido.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du e en underbar mamma...

Vill bara säga de....

2009-11-14 @ 18:44:14
Postat av: tina

du ska inte förklara dig för folk som inte känner dig .för alla som har barn vet att det kan vara skittråkigt och ensamt att sitta hemma hela dagarna och inte får träffa vuxna människor .så bry dig inte om va hon ovanför skriver utan du ska köra ditt eget race utan att folk ska haka upp sig på småsaker // kram och spring runt så mycket du vill och hinner

2009-11-14 @ 19:58:59
Postat av: Anonym

Kommentaren den 13/11, 18.25.59 verkar vara skriven av någon som själv inte har barn och som inte fattar något, det luktar avundsjuka lång väg. Det är självklart att det kan bli långsamt och man älskar inte barnet mindre för det. Emelie...försvara dig inget mera, det behövs inte!!

2009-11-15 @ 12:28:57
Postat av: sophie

Tyvärr nackdelen med att skriva blogg. Alla dessa anonyma skriverier från folk som inte vet bättre!

2009-11-15 @ 21:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0