Förvirringen tider..

Fullt ös, medvetslös..
Försov mig lagomt imorse, hann presic bli klar till träffen med Tessan, men så klart i dom mest opassande lägena ska saker köra ihop sig. Hon kom hit och hjälpte mig och vi skippade öppna förskolan. (tack)

Tog efter tag en promenad ner på stan istället, jag hämtade mina kort och köpte en julklapp åt min lillasyster.
Vi strosade runt och kikade på allt fint :) Jag ringde hälsocentralen och frågade om vi inte kunde få vaccinera oss innan lördagen, vilket inte var några som helst problem. Ikväll mellan halv sex och halv åtta kommer både jag, Johan Niklas, och Tessan knalla bort till södertull för att få den omtalande sprutan. Jag blev nervös :S
Hoppas verkligen inte jag får några jobbiga biverkningar´eller liknande för det har jag inte tid med just nu. Den här veckan är nog stressig som den är. Har mycket som måste fixas innan vi beger oss mot övik, så håll tummarns nu!

Johan kommer snart hem, så jag ska ta tre djupa andetag.. Är måttlig förvirrad och stressar upp mig helt i onödan så saker och ting bara krånglar till sig, ibland är jag allt för naiv och inne i mina egna tankar. Skärpning!
Morgondagen ser jag iaf fram emot. Då blir det stadsvandring med några av mina favoriter, Emma, Tessan, Flisan, Mimmi Leon och Theo. Trevligt! Hoppas bara alla kommer kunna :) Skulle vara skoj med ett helt gäng.
Kvällen går till att packa och torsdagen består av några timmar på öppna förskolan, vilket passar super, då får Theo busa av sig lite innan vi åker. Han brukar ju alltid sova i bilen, så bättre kan det ju inte bli.

Kursen jag var på igår kväll var bland det bästa jag varit på. En kille som förklarade vikten av kommunikation.
Så sjukt intressant och jag fick massa element och tips på att underlätta i inte bara relationer på jobbet utan även, med vänner och kärleken. Fruktansvärt intressant att lyssna på. Vi fick testa lite roll spel och illustrera olika situationer och problem, sen utfrån vad han sagt försöka lösa konflikten. Jag var helt lyrisk, berättade allt för Johan men det är svårt att återberätta vad som sas, det lät nog mest bara luddigt och löjligt för honom. :) 

Nä, nu ska jag ladda för den otäcka sprutan!

Ha en bra kväll!

Flisan lånade masken av Theo, det smakade mums :)



Kommentarer
Postat av: Tessan

Man känner knappt sticket av sprutan :-)

2009-11-24 @ 17:17:18
URL: http://pilia.blogg.se/
Postat av: momma

Gipshand jättefin. Foten tror jag var Tuva´s men jag byter i morgon.

2009-11-24 @ 20:44:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0