Helgen i Övik..


Tillbaka till verkligheten.

I torsdags åkte vi till Övik, vi var framme hos Ronja vid halv tio. Hon hade gjort varma mackor åt oss och trots att vi var trötta och skulle upp satt vi uppe ett bra tag och surrade :) På fredagsmorgon åkte Ronja för att plugga lite på hennes C uppsats, och vi gick på stan och kollade lite. Sen möttes vi upp på CH om jag inte minns namnet fel och fikade där.. Melissa kom ner på stan och det var skoj att träffa henne också. När vi kände oss klara åkte vi hem igen och gjorde oss klara, mina nerver var klena inför LW som skulle spela.

Mamma och Frida kom hem till Ronja för att passa Theo :) Vi fick tre rätters middag som smakade otroligt gott. Sen drack vi vin och surrade, När klockan dragit iväg körde Ante ner oss till Arenan och efter ett tag hade vi hittat åt dom flesta så vi kunde lyssna och njuta. Jag tycker konserten var skit bra, grät ju som vanligt mig igenom varenda låt, det går inte att hejda, speciellt inte med lite vin i kroppen. 

Han var snygg också, LW brukar sällan vara uppkladd och fixad men han hade bjudit till lite tror jag. Det var vackra bildspel och han bjöd på dom bästa klassikerna. Underbart. 
 
På lördagen möttes jag av en bajsblöja, Johan hade ju tagit kvälls och natt vaket så jag fick gott stiga upp. Den lukten var inte en bra start på dagen :) Haha.. Men vi åt frukost, sen gick jag, Ronja, och Melissa ner på stan. Träffade mamma och Fridolina, Maud och hennes vän (som hade träffat LW) ;) och vi gjorde en snabb repa och bagav oss hem igen. En dusch senare var vi på topp. Vi gjorde oss klara för att åka till en restaurang som hette Safari. Då hade Melissa åkt mot Umeå så Jag, Johan, Theo, Ronja, Robil och Queenly åkte för att äta.
Sen blev det hockey för fulla muggar. Det var skit roligt. En match med mycket närkamper och utvisningar, det tycker jag om. Stämningen var på topp och det var ett sju herrans liv. Jag hade ju hörselkåpor på Theo och vi fick ju privilegiet att följa med Ronja till Logen så han kunde sova i vagnen när han blev trött :) Men han var med ett tag och hejade fram favorit laget ;)

Efter den matchen åkte vi hem till Ronja och Andreas igen, Även markus var med. Det var mysigt, en hemma kväll i sällskaps anda.. Det blev rätt sent också :) Idag steg vi upp, packade och kollade Idol innan vi började rulla mot gävle igen. Jag är totalt uppslukad av en super kul helg. Den kommer jag kunna leva på länge!


     

 


  


 

  









Nu ska jag soooooooooooooova, förhoppningsvis en hel natt? Imorgon är starten på en ny vecka med allt vad det innebär, har inga planer och det är nog bäst så. Blir en lugnare vecka än förra iaf :)
Men jag är ju uppenbarligen bekymmerfri jag, så jag borde ju skatta mig lycklig.

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag, fast jag tror den är svårslagen!

God natt!


Kommentarer
Postat av: Moster Pia

Det verkar som om Theo inte tycker om ishockey så mycket.

2009-11-30 @ 13:07:02
Postat av: Emelie

Jo då, han var bara trött efter att hejat fram dom till vinsten :)

2009-11-30 @ 22:47:11
URL: http://bienvenido.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0