Det var denna Onsdag!

Förvirringens tid. Jag mötte upp Tessan kvart över elva för Öppna förskolan skulle starta 11.30 (trodde jag) När vi väl hade hittat stället dit vi skulle, efter lite rundvandring såg vi att jag tagit fel på tiden, det öppnade inte förns 12.30 så vi tog en tur på stan. Kollade i inredningsbutiker och jag hittade enormt fina ordspråk som jag skulle vilja ha på en tavellist i hallen.

Sen knallade vi bort till ÖF igen där vi blev bemött av en jätte mysig och trevlig tjej. Från början var det bara Jag, Tessan, Theo och Felicia där sen ramlade det in flera. Dom flesta barnen var större, men det var spännande ändå. Theo och Felicia verkar iaf nyfika av sig :) Sen var dom flesta föräldrar äldre än mig och Tessan, det spelar ju egentligen ingen roll, men det var ingen där som var i våran ålder. Vi gick innan sångstunden eftersom jag var tvungen att gå, men imorgon tar vi nya tag, då ska vi sjunga ;) Det var super bra lokaler, stort och massor med leksaker.. Om jag var barn skulle jag verkligen tycka om att vara där..

När vi insåg att vi gått dit en timme för tidigt så gick vi först en sväng på Brynäs innan vi knallade ner stan, efter vägen hittade vi en skit skum affär.. Det stod stängt på "glas dörren" så man kunde inte gå ner och titta, och det som visades i glas dörren var inte särskillt lockande heller..


Kika in där om ni går förbi Låga Porten ;)




När det väl öppnat så busade Theo och Felicia en massa :)





Det är verkligen roligt att se på hur dom reagerar när dom ser varandra, men det gäller att vara på sin vakt, Felicia höll på få fler än en smocka av Theo som flänger med armarna åt alla håll och kanter ;)






Flisan tyckte att det blev varmt :)


Efter ÖF gick jag till Emma som lagat iordning lunch vilket satt väldigt fint då jag inte hann äta någon frukost.
Hon hade lagat pasta med köttfärsås, vi surrade ikapp en massa :)






Sen tackade jag för mig och gick hem ungefär lagomt tills Johan skulle vara hemma.
Vi har nyss ätit middag och väntar på "bonde söker fru"







Min Nya idol! Vilken kille :)



Ha en bra kväll!


Kommentarer
Postat av: lovisa

vilken liten söt stjärna han var!!

2009-11-21 @ 17:00:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0