Det går bra nu..

Vi kunde inte hålla oss. Det blev den trejde falk filmen igår.. Som om man nu kan hålla sig? Hmm..
Jag var helt slut igår kväll så det var inga som helst problem att somna. Dessutom sov Theo konstant till halv sju, då han ville ha mat och sen klev vi inte upp ur sängen förns halv elva. Min kropp mår halv dåligt. Har haft som mensvärk sen igår när spiralen kom på plats, sen har det spökat med feber till och från. Men det ger väl med sig det också..

Ska försöka komma en tvätt tid i kväll. Sen måste jag tänka praktiskt den här gången när jag packar, kommer få lasta oss på och av tåget själv så mina tidigare packningar med på tok för mycket prylar och kläder går bort den här gången och bara absolut nödvändigaste åker med. 

Men nu ringde farmor presic när jag skrivit ovanstående och hon säger att min farbror ska köra henne hem till Stockholm på måndagen eller tisdagen så jag kunde åka med dom :) Lyckan är gjord. Jag slipper stök och bök med tåg, och Jonny slipper köra oss till sundsvall, och allt blir perfekt. Måste så klart packa med vett ändå. :) Men så skönt att få åka bil istället. Det känns som att det var som gjort för mig att åka hem just den här helgen, allt klaffar utan minsta ansträning :) Perfekt.

Funderar på en middag idag. Läste om potatis plättar på Tessans blogg, det låter spännande, har ingen aning om vad det är, men jag är inne på att testa lite nytt. Vi kan ju smått börja med smakportioner åt Theo strax så vi lär kanske handla hem lite annan mat än falukorv och fläskfilé :) Ska fråga Tessan om vi kan ta en barnmatlagnings dag framöver :) Det skulle vara skoj. Göra massa burkmat och testa olika saker. Flisan verkar iaf vara matglad om man ser på bilderna där hon äter blåbär ---> se här  Härligt!

Jag tänker på Jessica och Dennis, undra om det känns likadant för alla som får barn? Jag är så förväntans full på att få träffa lilla Eskil, undra om jag hade varit lika spänd om lyrisk om jag inte haft Theo, förmodligen, för det alltid roligt när någon får barn. Men nu känns det lite extra speciellt, när vi fick så tätt inpå varandra. Jag har lånat bilder från Dennis facebook och scrapat ihop :) Men jag vill ju se honom på riktigt, lill knörten!
Pratade med Jessica igår, hon låter så glad, men så klart trött också, vilket man kan förstå :) Idag ska dom få åka hem till Kvarnbacken och då tror jag att Eskil kommer må himla gott, massa mys framför den nya braskaminen i hans nya familj och fina hem. Spännande. Min moster hade fått träffa honom igår :)

 




Hur som helst så har Theo kommit in i en skrik period.. Men inte alls så att han grinar, eller är ledsen, utan han skriker olika läten.. Otroligt vilken röst han besitter. Vrålar rakt ut i falsett.. Ganska roligt! Ska försöka få in en film här på den "vackra" sången.. Det strular och jag är oteknisk, men nästa data snille som kliver innan för dörren ska få hjälpa mig så jag kan lägga ut lite filmer :)

Ha en bra dag!



Kommentarer
Postat av: Tessan

Skapa ett konto på youtube. ta sedan "koden" för filmen. klistra in koden i ett inlägg men klistra in den på "ändra redigera", den sidan man skriver html koder på.



Du kanske visste allt detta men om du inte visste så vet du det nu :)

2009-11-10 @ 15:55:07
URL: http://pilia.blogg.se/
Postat av: Tessan

Hade en gång samma problem och då fungerade det med VLC media player. Fungerar den inte så har jag ingen aning.

2009-11-10 @ 18:59:13
URL: http://pilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0