Söndag..

Vilken kväll!
Mimmi kom hit vid halv åtta. Vi drack vin och surrade om allt från förstoppningar till regionschefer ;) Vid 22 körde Johan ner oss på stan, tanker var en drink på Olearys men vi vände i dörren då det såg så tråkigt ut där inne..
Det blev Heart Break direkt istället, där det kryllade av monster, vägbulor och andra lustiga människor.
Jag hade skit roligt! Vi dansade och försökte emellanåt att disskutera olika saker :) Men volymen där inne tillåter inte direkt några samtal utan att man ska behöva skrika till varandra.. Men det var hur skoj som helst.. Känns som det var evigheter sen jag var ut och dansade. Det enda tråkiga var att Jonas var där inne utan att jag träffade honom, jag letade men hittade honom inte, det hade varit roligt.

Vid halv två löste vi ut våra jackor och kände oss mer än nöjda. Mimmi tog bussen till Sätra och jag knallade hemåt. Ingen av oss bor väl i det idylliska området så vi försäkrade oss om att vi båda kommit hem innan vi somnade. :)

När jag väl knallat hem till Brynäs var grabbarna fortfarande vakna här hemma. Inte Theo då, han sov sött.
Vi satt uppe till halv fyra nästan sen sa ögonen god natt..
Inte ett dugg bakis och totalt utvilad sitter jag nu med Johan och Linus och kollar fotbills matchen, vilken otrolig stämning. Sånna matcher är roliga att titta på, annars är jag i vanliga fall inte så intresserad. Men det här var ju lite spännande..

Ska hur som helst trixa lite nu



Snyggingen


Mimmi


Linus och Johan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0