Bergochdalbanan...

Måndag igen och vardag kom som en käftsmäll, helgen gick alldeles för fort helt enkelt. För mig blev det lite för mycket. Jag har haft min syster här förra veckan, den här veckan har Linus varit här och mina dagar har gått hur fort som helst när dom blandats med skratt om vartannat. Det, och att min kusin som också är en av mina bästa vänner fått sitt barn, min farmor och farbror ska till Ramsele har gjort att jag blev en bergochdalbana så efter ett snack med Johan har vi bestämt att jag faktiskt ska åka hem på fredag och stanna över helgen.
Jag åker hem med min pappa och på tisdagen får vi skjuts till Sundsvall där tåget går tillbaka till Gävle igen.
Minsta möjliga bök för Theos skull, annars hade jag gott kunnat ta bussen också. Så ser läget ut just nu.

Jag och Theo har haft myspys i soffan. Jag har packat skötväskan för att om ett tag knalla iväg till Mödravårdscentralen, första gyn kollen sen förlossningen :S och dessutom ska spiralen in där. Ja, jag är lite nervös. Det sista Gunilla sa till mig vid det senaste besöket var "Ta värktabletter innan"..
Efter det ska vi möta upp Johan för att skriva på dom där papprena om faderskapet. Jag har funderat på hur det ska gå till. Blir det nått sorts förhör eller? För gifta par behövs inget liknande.

Theo lär sig nya ljud varje dag. Just nu är hans favorit att blåsa ut saliv så det låter som en prupp ;) Igår satt Johan och Theo på golvet och han dreglade så Johan fick torka upp en halv toalett rulle nästan :)
Lovisa var här igår också, vi såg på ensam mamma söker sen slog vi direkt på Johan Falk, 2an, nu är man ju besatt, jag vill se dom andra på en gång, helst ikväll ;)

Nu är det matdags för lillen :)

Ha en bra dag

 
Jag ser mer och mer för varje dag likheten mellan Johan och Theo <3


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Ja, visst blir man besatt! Jag sa ju att dom var bra, Falk filmerna! =)

Jag är tokkär i Frank, vilken kille ;)



Du gör rätt i att åka hem, absolut!



stor kram

2009-11-09 @ 12:20:43
Postat av: Tessan

Nej inget förhör. Men de räknar ut ett ungefärdatum när bebisen blev till och frågar om vi var tillsammans den tiden. Annars hade dom när sambon bokat tid frågat hur länge vi bott ihop och om det var några funderingar på faderskapet. Inge farliga förhör :)

2009-11-09 @ 13:29:46
URL: http://pilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0