Tröttmössan är på :)

Då var helgen över och jag vet inte om det är bra eller dåligt!
Dagen/kvällen igår var toppen. Jag och Fanny var där konstant från 09 på morgonen till 02.15 på natten.. Utan henne hade jag nog inte alls pallt med.. Så det var tur att hon kom!

Det var mycket ungdommar där. Kul att se Johan med barnen, väckte moderskänslorna ;) haha.. Han hade ju ansvaret över backklättrinngen och utsåg sig själv till förste man att klättra och gissa om det såg roligt ut när han föll och hängde i luften med selen ;) Karsson på taket :)

Jag och Fanny var lite allt och allo men filmade och fotograferade mest. Utöver det så fick vi bland annat fixa fram 50 vip kort, haha som vi klippte och knöt. På kvällen vimlade det av ungdommar på discot och ljudnivån var lite för hög för mina öron ;) Hela hjärtat studsade till basen, vi såg när dom sjöng kareoke och under hela dagen tog vi en paus på 30 minuter i Ullis husbil och en kvart på kvantum.. Vid 01 började surmunnen kännas på mig och tålamodet var lågt, ögonen grusade sig. Men Kvart över två fick vi äntligen krypa till kojs, efter en dag med många skratt!

Imorse vaknade vi vid halv elva. Vi åkte till valbo och handlade lite. Jag köpte mina första par mamma byxor när jag efter några om och men insåg att jag inte längre kan ha vilka byxor som helst längre.. Fanny köpte tuffa brillor och ett fint linne.
Sen körde vi henne till tågstationen och när vi satt på bänken och väntade kommer en man in? Eller var det en man?
Det var en man som liknade en bonde från huvud till midjan, från midjan och neråt hade han en lila siden kjol och till min förvåning bar han ett par svarta klackskor.. Mitt trötta sväninga humör gjorde att jag brast i skratt innan han gått förbi.. Jag tjöt så tårarna srutade och önskade innerligt att mannen kunde gå förbi igen och låta mig skratta ännu en gång.
Uppenbarligen mådde han inte särkillt bra, det kunde man se, så samvetet tog vid lite. Men runt om oss satt även två äldre damer som drog på mungiporna och en gubbe som mest bara såg förvånad ut och skakde på huvudet åt denna mystiska "man".. Haha

När Fanny åkt intog vi HM på stan och jag vägrade lämna lokalen förns Johan hade köpt med sig ett par URSNYGGA linnebyxor och en snygg t tröja :) Sen åkte vi hem städade inför visningen imorgon.. (som jag helst inte alls vill tänka på)
Vi gick efter det över till Emma och Peter och fikade och surrade lite :) Nu är vi hemma igen och hade gjort sista rycket.
 
Är hyper nervös inför tisdagen då jag har mitt nationella och avgörande prov för matte kursen. Om jag inte klarar provet så får jag antagligen inte godkänt i kursen och tro då inte att jag ens kommer så mycket som blicka mot en miniräcknare eller någon annat som har med matte att göra överhuvudtaget. Men jag ska göra mitt bästa. Har ju funkat hittils iaf på gränsen ;)

Är lite trist att Fanny åkt men jag behövde inte bli ledsen på tågstationen idag för jag vet ju att jag snart ska hem själv snart :) I veckan ska vi nog börja packa lite inför flytt och diverse, är bara två veckor kvar nu och som tur är men satidigt lite tråkigt så har vi ju inte så mycket att flytta :) inte från en etta till fyra :S Men det ska gå smärtfritt det också..
Sist det var lång helg för Johan var han hemma och jag åkte bort, nu på torsdag blir det ju långhelg också och då åker jag iväg igen. Ska med det störtsköna gänget på findlandskryssning och lxya lite. Känns otroligt skönt!


Ska inta sängläge strax och invänta morgondagen :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0