Lördags flytten

Nu är det värsta gjort.. Grabbarna slet som djur idag! Tack Matte och Jonas för hjälpen! Johan bror med familj kom också förbi och hjälpte till :) Tackar!

Jag och Sophie och Isabell umgick i den tomma lägenheten och det är kul att se den lilla växa, jag såg henne gå för första gången idag =) Det var häftigt!

Jag och Johan åkte till Ikea och köpte ett köksbord som vi ville ha, super fint! När vi kom med släpte ville alex (en av grannungarna som hänger på Bryjan) och ville hjälpa oss bära :) Det var snällt, han är ju så liten men bar ändu upp två av stolarna :) Verkar vara trevliga grannar!

Sen lämnade vi släpet och äkte till andra lägenheten där maten och kläderna finns.. Nu sitter Johan med en kall öl och jag här! Vi ska ner på Berggrenska gården där jag bokat bord, äta lite gott kanske och lyssna på musik!
Fredde, Hanna, Emma och Peter kommer dit och Matte och Sophie om dom fick tag i barnvakt! Hoppas!

Det blir första natten i nya lyan ikväll.. :) Spännande! Känns helt ok att bo där borta, bara vi kommer iordning, imorgon ska vi börja spakla.. Lika bra att sätta igång annars är det lätt att det skjuts på.. Men några timmar i solen skulle ju inte sitta fel det heller.. Hade egentligen andra planer för morgondagen men dom sprack! Men vi står ju verkligen inte göralösa för det! Finns saker att ta tag i, vill inte gärna bo i en flyttkartong så väldigt länge till ;)

Skulle hämta min kamera, fick ju sms om att den kommit IGEN! Men när vi kom dit, OPPS hade ytterligare ett misstag skett! Den hade inte kommit! Han skämdes och jag blev arg, men höll lugnet denna gång iaf. Fick tre hundra i presentkort, som jag ska framkalla bilder för! Och kommer inte kameran under nästa vecka då kommer jag verkligen inte hålla mig lugn, då ska dom på expert få höra på både det ena och andra för det kan omöjligt ta två månader att laga en kamera!!!!

Nä, nu ska vi vandra!!
Ha en bra kväll i det super sköna sommar vädret!

Kommentarer
Postat av: MammaGerda

Men SUCK för att de krånglar så mycket! Vad tråkigt. Det är även tråkigt att vi inte kom ifrån ikväll men jag tror både jag och M känner oss helt slut och vi har ju som sagt besök som vi inte vill slänga ut :) Vi MÅSTE ta det en annan gång. Helt klart.

2009-05-30 @ 20:12:46
URL: http://gnuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0