Galenskapen flyttade in

när jag kom till Expert idag.

Jag och Johan skulle till Valbo :) Emma och Peter följde med. Jag kände mig lyrsik över att äntligen få tillbaka min kamera. När vi kom in verkade som att dom för det första bara hade en säljare, som ville hjälpa alla utom mig. När det väl kom en säljare skulle han hämta kameran på lagret och det tog tid, när han kom ut säger han att dom har skickat tillbaka optiken men inte kameran.. Ska man inte kunna begära att få tillbaka skiten när man skickat in det och dessutom väntat i tre veckor på att få det lagat? Som sagt galenskaperna flyttade in och det gick ut över den stackars säljare som blev nervös.. Han försökte vara snäll och ville låna ut en kamera eftersom jag bittert sagt "ATT JAG BEHÖVER KAMERAN IMORGON!" men även på de snälla erbjudandet svarade jag bittert att jag inte alls ville låna någon kamera.. Tillslut lyckades jag bjuda på ett skratt och vi lämnade butiken UTAN kamera..

Vidare till IKEA där vi spande in lite möbler som vi vill ha till nya lägenheten, det blev även middag där. Var super trevligt att knalla runt.. :) Sen blev det Coop där Emma och Peter köpte sig utemöbler som var jätte fina. Vi köpte jordgubbar och glass och åkte hem till dom och skrattade och pratade om nackdelar med järntabletter och bröstförstoringar ;) haha..
Jag skulle få låna en kamera av dom, men jag glömde det.

Vi har nyss kommit hem och jag har packat och duschat och laddad om inför morgondagen. Kanske kan hämta kameran innan jag åker imorgon, Peter är ledig och han brukar inte sova så länge :)

Imorgon åker vi alltså :) Johan säger att det ser ut att blåsa mycket på havet :S Men det kan ju bli kul, kanske får jag vingla lite trots allt ändå då ;) Ska bli skönt att få längta hem lite. Mamma har lovat att haka på till Ikea och ge lite tips och råd.. Det där med barnavdelningen är ju inget som jag är särskillt haj på. Men vi hittade lite saker som vi tror kommer bli bra. Och dessutom en JÄTTE fin "byrå" som vi vill ha i hallen. Både jag och Johan älskade den. Den var lite indisk liknande och med smides beslag.

Nu ska jag sova! Ha en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0