Braig dag, bortsett från provet

Nog hade provet kunnat gå bättre men jag håller tummarna och hoppas hoppas hoppas att jag får godkänt iaf..

Efter provet var jag helt slut i huvudet så jag tog en prommis till Kvantum och handlade.. Vips så ringde mamma ´som var på väg till Malmö och sa att hon skulle byta tåg i Gävle så jag gick ner för att krama och säga hej till henne, blev bara fem minuter men ändå :)

Sen blev det ett besök på skatteverket för att adress ändra så nu är det gjort både för mig och Johan, sen åkte vi hem och lagde god lax :P Vi har presic städat färdigt här och Johan har åkt för att lämna lite överflöd hos hans pappa.
Nu är det rent och fint här hemma igen :P Mäklaren ringde och sa att en kille bett om att få komma på förmiddagen eftersom han jobbade under eftermiddagen, det är ju självklart okej, jag sa att folk kunde komma när dom ville för varken jag eller Johan kommer vara hemma. Jag ska vara på skolan med Madde och äta lunch och plugga ikapp lite inför nationella. Och sen går jag till Brynjan där det vankas jobb :)

Helgen ser ut att bli bra. Jag ska vara på gaskolckorna under dagen på lördag, det är invignig där och brynjans tjejer ska dansa och ha ansiktiskt målning för barn så det blir säkert roligt.
På kvällen är vi bjudna till Johans syster på grill kalas, kul kul ! Söndagen blir nog en (förhoppningsvis) slappar dag..

Natten som var var inte så lyckad. Jag sover kasst och just när jag lyckats somnat väcker Johan mig och säger att jag tagit allt täcke :P efter ett tag väcker han mig igen och säger att jag tar för stor plats :S Det fungerar helt enkelt inte att sova i denna säng längre, varken jag eller Johan får sova och det lutar åt att det blir soffdags för någon av oss. Det gör bara längtan efter nya lägenheten ännu större.. Jisses.

Dagen plus var att en kille från försäkringskassan ringde idag och frågade när vi ville träffa honom. Dom stänger egentligen kl 16 men han kunde stanna kvar och ha vårt möte halv fem på måndag :) Han verkade verkligen trevlig och sa att han skulle reda ut det som vi tycker är svårt att förstå och han skulle hjälpa oss att planera föräldraledigheten så det blev till vår fördel.. Nu slipper jag fåfel ifyllda papper tillbaka skickade =)

Fick brev från mormor idag :) Med kort från tidningen hemma där Mira var med. Hon har ju fyllt 1 år :)
Och mitt sommar schema damp ner också, det ser bra ut.. Hade inte haft något emot att haft fler dagar i juni, men ingen tycks vilja ha tidig semester i år.. Om jag kan jobba schemat ut återstår att se, men jag tror nog det ska gå bra.. =) 

Nu ska jag kolla på inredningprogram !

Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0