Snälla snälla låt oss få lägenheten..

Måndag igen :) Den här förmiddagen har bara rusat iväg, jag har hämtat upp katonger och packat ner massa rat i, sorterat och funderat på vad vi egentligen borde slänga? Känns som vi har ganska mycket prylar som inte ens används :S Men tre timmar senare har jag iaf en ren och fin garderob, kartonger packade som ska ner i källaren, en säck med kläder som ska slängas eller skänkas bort och ett fönster utan gardiner.. :)
Sätter inte upp dom nya gardinerna förns dom bytt fönster och det ska ju göras den här veckan, dom har redan börjat på nedervåningen..

Igår blev Johan sugen på pecanglass så han fick för sig att gå till kvantum och handla vid åtta på kvällen, det tog tid innan han kom tillbaka, det visade sig att "någon" hade satt eld på ett ställe längst vägen, och han hade sett detta och ringt polisen.. Jag tyckte det var otäckt och var glad att jag inte följde med. Men det löste sig tydligen, polisen hade letat efter pyromanen med ficklampor och branden hann aldrig bli särskillt stor som jag fattade det..

Vi såg iaf Beck, den var bra, men annorlunda :) Sen somnade jag på stört. Idag ska vi få upp spots i köket och äntligen få knappar och uttag till strömkablarna.. Kollade nyss in på gavlegårdarna och vi är fortfarande den enda som tackat ja till lägenheten och imorgon är ju sista dagen, men jag vågar fortfarande inte hoppas på för mycket, men om (OM) vi skulle få den skulle jag bli så otroligt glad och lättat. Skulle vara skönt att ha den grejjen avklarad, sen återstår iof det värsta, att sälja den här, kommer vi få den såld överhuvudtaget och kommer Johan få tillbaka alla pengar han lagt ut? Ja jag håller tummarna, skulle kännas väldigt tråkigt om han skulle gå back på den..

Igår kväll hade jag ett krig med mig själv.. Har inte snusat på väldigt länge nu och i början gick det galant. Sen har det kommit dalar, men aldrig som igår.. Hade jag inte haft Johan här så hade jag förmodligen gått och köpt en suns dosa och snusat hela natten.. Uppmanar alla som inte har ett nikotin beroende att aldrig dra på sig ett heller, efter några tårar på toaletten, tugummi under läppen så släppte suget,och jag kunde inte låta bli att undra varför jag inte lyssnade på mamma när hon i sina vredesutbrott över cigaretter och snus gjorde allt hon kunde för att jag skulle förstå vilken bov det var jag hade med att göra..  I torsdags när vi var på Heart Break satt killen mitt emot mig och rullade en snus dosa (göteborgs rape) och la in och ut snus och jag kunde inte släppa blicken där ifrån, det låter säkert sjukligt men det var jobbigt.. Jag slutar främst för att jag är gravid och hade förmodligen inte slutat annars, trots att det är alldeles för dyrt. Konstigt hur en liten påse med (ja, vad är det i egentligen) kan ta kontroll över ens liv, och då vågar jag inte ens tänka på hur det är att vara beroende av något tyngre.. Men nu kan jag ju bara hoppas att det var sista suget som kom igår.. Det är tur att Johan också har slutat, men han har aldrig ens sagt att det varit jobbigt, kanske är olika det där. Man vill ju gärna göra saker man inte får.. Kommer aldrig glömma när jag var yngre, innan mamma och pappa skildes och jag gick ut i boden för att kyvröka.. Mamma måste verkligen ha smygit sig ut för rätt som det var rycktes dörren upp och där stod hon.. Usch jag minns som jag skämdes där jag satt på huk med en cigarett och kyvrökte. Hon var ursinnig och jag undra hur många kvällar jag tvingats sitta hemma på rummet på grund av dessa cigaretter? Lite komiskt när man tänker tillbaka, men igår kunde jag inte hitta någon överhuvudtaget som var komiskt med situationen och har faktiskt förståelse varför hon reagerade som hon gjorde..

Jag borde göra någon lunch, fick en liten utskällning av Johan häromdagen som jag kanske borde ta åt mig av.. Barnmorskan frågar varje gång om jag äter frukost, lunch, mellan mål och middag och jag ler och svarar ja.. Men sanningen är ju inte riktigt så. Det blir ganska rubbade mat rutiner. Johan har rätt (för en gångs skull) ;) Jag borde skärpa mig :) Därav en nyttig god lunch idag då..

Påsken närmar sig också.. Vi hade tänkt åka hem på onsdagen men det gick inte, vi får åka hem på torsdag under förmiddagen.. Det retade mig, men vad gör man då? Bara att acceptera ;) Huvudsaken vi kommer hem en sväng :)
Nästa helg ska vi till Stockholm på söndagen. Johan ska hjälpa farmor att byta handfat och nå annat. Jag har inte så stor koll på vad som ska göras, men det ska bli härligt att komma iväg en sväng igen.. Hoppas det är en riktig vår dag där borta bara :)

Näe, lunch och ett litet städ ryck till nu..
Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Tok håller tummarna för lägenheten, vore ju otroligt skönt för er =)

Men jag tror ni får den jag!

Vad är det för lägenhet? Vart ligger den?



Kramis

2009-03-23 @ 14:51:39
Postat av: MammaGerda

Inte visste jag att du snusar/snusade? Du har döljt det väl måste jag säga. Hoppas du kommer ur beroendet och kul att Johan klarat det! M slutade för ett tag men tog upp snusandet igen. Det är vidrigt. Speciellt lössnus som slinker in under läppen titt som tätt. Inga kyssar där inte!



Kul om ni får lägenheten vilket jag tro! =)

2009-03-23 @ 15:57:23
URL: http://gnuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0