Att sväva på moln

Jag svävar på moln.. Jag kunde så klart inte hålla mig utan ringde och surrade med gavlegårdarna, ställde lite frågor och så.. 20 minuter senare hade dom ringt Johan och gjort en kreditupplysning och sagt att vi var välkomna den 15 april för att skriva kontrakt.. :) Jag jublade.. En tung sten föll från mig, har verkligen varit orolig för detta med boendet.

Är ingen katastorf att bo hos en släkting tills man får tag i något, men som gravid och trivsam ensamvarg känns det alltid tryggast med något eget, så nu är det bara att vänta och se vad vi får denna lägenhet såld för, sen är det flytt som gäller och ingen är nog gladare än jag för det :) och Johan så klart. Imorgon byts fönstren här hemma så nu är det rörigt igen.. Inget får stå nära fönstren och på denna lilla yta får inte mycket plats någon annan stans men just därför är det skönt att veta att det väntar något större. Ett gulligt barnrum som väntas på att inredas, och ett gäst rum kommer finnas till hands för långväga (och kort väga) besökare :) Underbart! Lite färg och nya beslag så kommer det bli kanon bra..



Lagomt efter den nyheten och en super god lunch som Emma bjöd på så kikade till och med solen fram :)
Jag knallade till matte liktionen och kände mig inte ett dugg motiverad, kunde bara tänka på nya boningen.. Men efter ett tag kom jag in detta med ekvatiner och tro det eller ej men jag fixade till och med VG uppgifterna, vilket är stort för att vara jag ;) Så idag är jag extra mallig och extra glad.. Nu är frågan bara om jagblir glad eller besviken när löne specen dimper ner? ;) Det visar sig.. Tänker hålla i den här glädjen ett bra tag till iaf! Känns som ett lycko rus.

På lördag har dessutom date med Lovisa på stan. Tänkte fråga henne lite om tips och sånt eftersom hon är väldigt duktig på inredning och hon pluggar ju till Mäklare också så jag tror hon kan vara till stor hjälp :) Vi ska kika runt på stan och kanske ska jag köpa den där tröjan som jag tittat på tusen gånger, men det är bara för att jag är så glad just nu.
Dagdrömmer mer än någonsin..

Däremot gjorde jag och Johan ett makabert misstag häromdagen när vi loggade in på youtube och råkade glutta lite på förlossningar.. Ett stort misstag. Jag som redan är nervös. Jag borde aldrig tittat på det där och ringde mamma och sökte tröst och frågade om det verkligen var möjligt att det gick till på det där viset. Min mamma har jobbat på danderyd sjukhus förlossningsavdelning i många år så hon är ganska bra att rådfråga men hon kunde ju inte direkt ljuga och säga att så är det inte.. Bara att acceptera att alla förlossningar är individuella och i slutändan är det värt allt ändå..
Men som sagt hade jag kunnat gjort det ogjort så hade jag verkligen inte tittat på detta.. Och speciellt inte låtit Johan tittat som redan är som ett yrväder och verkligen super nervös. Han skulle behöva gå i terapi, det anser han till och med själv. Han är så otroligt obeväm i sjukhusmiljöer (han har nog bara varit på sjukhus ett fåtal gånger) och blir så uppstressad av att känna sig "maktlös" så jag tror nästan att det blir värst för honom.. Frågan är om han kommer fixa det? Ska bli intressant att se.. Min egen pappa svimmade så mamma gav honom lustgasen :S haha.. konstiga situationer..

Johan är på gymmet och jobbar och jag sitter här och kikar runt. Borde gå ner med grillen i förrådet (Ja den har stått på balkongen hela vintern) men det får vänta :)

Nu sitter jag och surrar med Jessica och ska ta och koka lite makaroner!

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Frej

Ser fint ut. mamma

2009-03-24 @ 19:46:00
Postat av: Jessica

Den ser ju superfin ut! Glömde att fråga då vi pratade idag om hur den var invändigt med toa och tapeter och sånt. Du får berätta ngn annan dag. Kan inte låta bli att skratta åt de där Youtube klippen. Ni är ju inte riktigt kloka som ger er in på att titta på sånt! Kan riktigt se framför mig hur ni tittar och biter på naglarna. Kommer ihåg när jag var gravid var det flera som såg ngt program som hette förlossningskliniken och det var ju bara sånt där hemskt! Huvva! Men det där kommer att gå bra, bara att be om en epidural om det blir för ont. Sen funkar lustgasen bra också!

2009-03-24 @ 20:50:48
URL: http://spunkan.blogg.se/
Postat av: MammaGerda

Det fixar sig ska du se. Du hinner kanske till och med sluta oroa dig! Jag var kolugn i början av graviditeten sen ändrade jag uppfattning och blev lite ängslen av mig men sen till sist kände jag bara lugn och POFF så var hon här hos oss. En bra idé är att försöka få barnet att komma när man minst anar det :P fast inte för tidigt!

2009-03-24 @ 21:01:13
URL: http://gnuggis.blogg.se/
Postat av: Linnea

Du behöver inte vara orolig, jag svär på att det är det häftigaste du någonsin kommer uppleva ;D

2009-03-24 @ 21:34:49
URL: http://linneasjolen.blogg.se/
Postat av: Caroline

Grattis till lägenheten :D

2009-03-24 @ 22:52:30
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/
Postat av: Cissi

Ohh GRATTIS till nya lägenheten! :-)

Det behövde ni verkligen, och flytthjälp kan ni räkna med!



Ja, kanske inte så klokt att gå in och kolla på förlossningar...men..ja, det är nått av det häftigaste man kan uppleva som kvinna...ja, även för mannen, fast att de inte ska klämma ut ett barn på 3-4 kilo ;-)



Men jag menar, varken du eller Johan behöver inte titta just under förlossnings skedet, han kan sitta vid din sida med ryggen emot, om han ens är i rummet. När Olivia skulle komma ut var det OS på TV, gissa var Erik var?! haha



Kramisar

2009-03-25 @ 14:50:25
URL: http://cissi.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0