Stackaren

Fredag hela veckan.. det skulle jag vilja ha! :)

Har sovit som en stock denna natt. Vaknade pigg till "vakna med voice" där dom intervjuade Af Ugglas, och jag tycker fortfarade hon är skit bra. Jag hoppas att hon vinner imorgon!
Idag är en sån där bra dag känns det som.. En fixa hemma dag och sen en "prata strunt, äta gott och skratta" kväll med Lovisa :)

Blev full i skratt igår kväll.. När johan kom hem från jobbet ringde han mig på Brynjan.. "finns det någon mat?" "Men, va ska jag äta" "Jag har tråkigt" "när kommer du hem?" Kunde inte låta bli att dra på mungiporna. Då har han varit och jobbat borta i flera veckor och får Panik när jag EN enda dag inte är hemma när han kommer hem, det var så synd om honom som skulle behöva äta middag ensam, och att han hade tråkigt! Kanske fick han smaka på sin egen medicin för fakutum är ju att det var så för mig i alla veckor han var borta :) Tänkte att jag kanske borde hålla mig undan lite oftare så han får känna hur det känns ;) Haha..

Han ringde nyss och frågade om jag ville ta en lunch på stan =) Det kan ju vara trevligt för han får ju nämligen härda ut och vara ensam ikväll också :P

Jag ska göra mig i ordning och gå och handla och posta brev till Racha som jag knopade ihop igår. Får små ryck ibland och jag vet ju själv hur roligt det är få post så varför inte? :) Blev lite less bara för jag hade tänkt pysslat ihop ett kollage också men kopiatorn på jobbet var trasig :(

Kan man annat än älska BRÄMHULTS NYPRESSADE APELSINER? MUMS..
Ha en bra dag!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0