Söndag

Igår hann vi med städningen och en sväng på stan, träffade Linus och Ricke och då är det verkligen svårt att inte dra på mungiporna :) Dom är roliga! Sen körde vi Jonas och Henke till olika fester.. Verkar som att alla var ute och tumlade med deras forna klasser utan Johan, för han är nog yngst?

Vilket fiasko! Vinnaren av melodifestivalen alltså :) Men kvällen i sin helhet var ju super trevligt.
På kvällskvisten gick vi över till Emma och dukade fram vindrovor, melon, ost, kex och annat gott sen la vi Ögonen på melodifestivalen, det var kul att se, men resultatet var för mig en katastrof, jag tycker inte alls att hon som vann var bra. Jag tycker inte ens att det kallas musik :) haha..

Hur som helst så är det ju en ny dag idag och jag är mer förkyld igen.. Det ger inte med sig helt enkelt.
Men efter en uppfriskning hos Emma och prat med Ronja kände jag mig piggare. Johan är i full gång med rustning här hemma. Det spaklas och ska borras strax.. Lister och målarfärgen åker snart framme igen :P
Nästa helg har vi bestämt att ägna hela lördagen åt att röja. Släpkärran ska fram och vi ska slänga att som slangas skall, med andra ord hela förrådet.. Men det ska bli skönt med en utrensning :) Då blir det mycket roligare när flytten väl kommer. Farmor har ringt idag också :) Hon lär glad, hon har ju haft sina söner hos sig hela helgen! Jag är mindre glad som hann träffa pappa i 3 minuter drygt :S Men hur som helst ska vi ner till Farmor snart för Johan ska installera tvättställ och diverse i badrummet hos henne. Blir mysigt att komma iväg en sväng igen.

Thåström har konsert i Västerås om ett tag också, det ligger ju väldigt varmt om hjärtat och lockar en hel del, men med tanke på alla andra utgifter den månaden blir det nog inget av. Först att bocka av är iaf hemresa. För nu tryter det. Tycker det är tråkigt att inte kunna vara hemma när dom andra är hemma.. Johanna, Ronja och Melissa har varit hemma alla tre i helgen.. Sånna helger får man helt enkelt leva med att man valt att bo en bit hemifrån :) Går ju ingen nöd heller direkt.


Nu ska grejjas!
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Emelie

Absolut, de vore jätte trevligt ! hör bara av dig om när du kommer så ska jag se till att boka in tid för fika eller nåt :) och JA, jag trivs hur bra som helst här i stan ! :D kram

2009-03-15 @ 23:25:18
URL: http://emelielindberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0