Quiz.. 20 000 bultar

Jag har alltid avskytt impuls saker, jag är en planerare.. Men det har det blivit ändring på tydligen. :)
Malin frågade klockan åtta när vi stägde gåren om jag ville med på Quizen på heart break.. Klart jag ville det.
Det blev väldans stressigt, hem, byta om SNABBT, kommer på mitt all stress att jag glömt mobilen på brynjan :S tillbaka och larma av.. Fördrev tiden vid bussen med ett telefon samtal.. Börjar det reda upp sig kanske?

Hur som helst, såhamnade vi heart brake klockan 20 över nio, och quizen var svin rolig. Blommas vänner döptes vårt lag till, Malin lyckades vinna en shot och en öl, jag såg vackert på medans hon svepte :P Vi vann nästan hela skiten..
Super bra trubadurer. Kvart över elva ringde vi Johan och tvingade han att agera chafför, medans vi väntade på honom skulle vi gå till nedervångening för Malin ville kolla om hennes brorsa var där. Hon hann ta ett steg innan det sa PANG och hon rullade ner för nästan hela trappen, det såg ut och göra så fruktansvärt ont och jag bara stod där.. allt gick så snabbt, men vakterna var snabbt där och trodde säkert att hon var jätte full, vilket hon verkligen inte var.. Men hon kom upp på benen och vi gick u och hoppade in i bilen. Nu när jag kom hem fick jag ett medelande att hon hade slagit ett jack i huvudet, skrapat uppbåda knän och hals.. Hon måste fått en chock och inte märkt någon när hon ramlade.. och jag kunde bara tycka synd om henne och ´tänka " tack och lov att det inte var jag" dom där trapporna är livsfarliga både full som nykter :S Men av kvällen har jag iaf lärt mig att gestalterna i Simpsons har 4 fingrar, ölandsbron har ca 20 000 bultar och MMA står för, Mix Manual Art :) 

Nu ska jag krypa till kojs med plätten, som var mindre glad av Brynäs förlust denna kväll..  <3
men rackarns så kul jag haft denna kväll :) Börjar gilla dessa impuls grejjer.  

Kommentarer
Postat av: Linda

MMA står för Mixed Martial Art :-)

2009-03-06 @ 22:14:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0