Matte :S

Jag fick jobb denna kväll.. Kom minst sagt oväntat, en timme innan start :) Men det var roligt. Fick knalla ner till jobbet och lämna (RÖRAN) här hemma.. Sluatade nio och Johan var inte klar så jag får nog skita i Matten, fattar inte hur det där ska gå. Jag måste ha hjälp, får se om det finns någon snäll själ imorgon som kan stå till tjänst.. För utan hjälp kan jag nog säga hej då till denna kurs :S och det vill jag ju inte när jag väl lyckats ta mig dit!

Hemmet liknar allt annat än ett hem numera och jag tycker det är jätte tråkigt att inte kunna ta hem folk! Tvätten hänger i en salig röra eftersom den inte hann torka i torkrummet innan jag började jobba. Lådor och verktyg ligger itspridda på golvet och man kommer knappt åt disken!
Johan ringde mig och sa att han kanske skulle ta ut sina semester dagar, 11 lediga dagar, kanske blir det ett ryck gjort här då, när vi är två går allt så mycket lättre.. Önskar jag kunde borra, spackla och vara en sån där händig en som fixar allt sånt där.. Har ju målat men det är i princip det ändå jag kan bistå med! Och någon elektriker har vi inte sett skymten av ännu :(

Nu ska jag ta mig an matten och se om det går att lösa!
Ha de bra..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0