Vi lever i två världar av kaos..

Vilka dagar. Men jag har haft roligt!
Ännu är allt ett kaos och vi lever som i två världar.. Johan är mycket för att få allt gjort på samma gång så projekten i nya lyan är många, det monteras och målas, spaklas och allt på samma gång..
Igår var Matte och Sophie snälla och skulle köra oss till Tierp för att titta på en bil som Johan ev skulle köpa. Men vi hann bara till Kvantum så fick vi veta att den var såld, det var gårdagens bakslag.

Men vi fick ändå mycket gjort. Åkte ut med Matte, Sophie och Isabell till Jula, Citygross, Biltema, där vi handlade färg, spakelspadar, en grill och lite annat. :) Det var roligt! Fick busa med Isabell lite grann också :) Hon är sjukt söt måste jag tillägga. När vi kom hem var vi egentligen helt slut, men det finns nog inget som skulle kunna stoppa Johan när han väl satt igång med något.. Jag gav upp vid 23 tiden igår kväll, slog näven i bordet och tog ett varmt oljebad istället, medans min andra hälft ihärdigt monterade våra nya BÖRJE stolar från Ikea. Vi har målat en vägg i köket och det ser ut att bli bra. Inte den färg Johan hade tänkt, men just den färg jag hade tänkt :P Han tycker det är fint ändå :)
Blev en akut handling för Johan på kvantum, ciabatta bröd med kyckligröra slängde vi ihop vid 22 tiden..
Mitt i all röra fick jag veta att min lillasyter tappat sin börs med alla kontanter och dylikt i Polen, så då led jag med henne istället för att jämra mig över röran hemma.. Jag har fått ihop barnvagnen efter många om och men och nu återstår spjälsängen, blir så frustread att jag inte förstår mig på skruvar och diverse :S

Imorse var jag lagomt slut efter två intesiva dagar utan någon som helst vila.. Men jag knalla bort till gamla lägenehten och hit kom Isabell och Sophie, dom hade glömt ett underlag här igår så det blev lunch till den lilla här och lite surr, har träffats mycket dom senaste dagarna :) Dom har just gått och jag ska ta och packa ner kläder och prylar som vi ska köra bort till andra stället i eftermiddag. Kanske hinner vi måla köket klart idag, men då återstår minst ett lager färg till att sätta på väggarna :)

Vi ska även välja tapeter och sånt ikväll :) får se hur det går ;)
Imorgon ska jag iaf överraska Johan med en somrig middag när han slutat.. :) Han är tålmodog med mig, har anlag att gnälla mycket och igår gick jag för långt.. Men det börjar bli påfrestande med denna mage.. Tar mig knappt upp från golvet utan hjälp :) haha..

Pratade nyaa med Ronja så jag fick liteny energi ;) Fixat eftersändning av posten och när jag kommer tillbaka till andra stället ska jag byta knoppar på garderoberna och fixa så vi har hyllplan i sovrummet där kläderna ska in. Äntligen får vi vettiga garderober och inte "tält" som vi andvänder nu :) Härligt!

Nä, nu måste jag verkligen göra någon nytta jag med! Hade Johan varit här hade allt redan varit klart ;)

Ha en bra dag i denna sommarhetta.. Tror ni det blir en sån här varm sommar framöver också? Då hittar ni mig i Nässjön i kallkällorona =)

Kommentarer
Postat av: MammaGerda

Jag tycker det är såååå kul att komma ut och träffas lite, även för korta stunder. Har precis svalkat Oliver i badkaret, han andades lite FÖR kraftigt efter denna promenad för att jag skulle låta honom ligga och flåsa. Isabell somnade till slut och ligger ute på gräsmattan och sover. Jag ska ta min läsk som jag handlade på vägen och trycka i mig lite choklad. Vi ses snart igen!

2009-06-01 @ 13:48:44
URL: http://gnuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0