Onsdag!

Lillasyster är hemma välbehållen :) Blev brydd när jag vaknade av sms i natt 03 haha..
Pappa hjälper oss tack och lov med bil köp, är ganska mycket nu och ett bilköp kräver tid och kontroll, man inte gärna göra en miss i all stress.. Jag har mycket som ska hinnas med innan tåget går klockan 09 på måndag.. Men det funkar..
Idag har jag varit på kvantum och handlat tråkiga saker, kökshanddukar, sop med skyffel och en stål borste, vem vill lägga pengar på sånt?

Gårdagen flöt på bra. Jag jävlades i en timme med hyllplanen, Johan fick hjälpa mig ganska mycket innan jag förstod mig på hur borren fungerade Men till slut var hyllplanen där och kläderna fint vikta på sin plats :) Köksväggarna blev Johan klara med, blev jätte bra enligt mig. :)
Vi gick igenom tapet val och känner oss nöjda. Jag fick fria händer till hallen och har beställt en ljus tapet i lite olika vita färger.. Vill att det ska vara ljust och välkommande :) Sovrummet blir lite mörkare just som jag önskade och vardagsrummet blir ljust som Johan önskade, det gäller att kompromissa..

Jag fick dessutom ihop spjälsängen efter att ha suttit på golvet och funderat över skruvarna i 30 minuter :) Fick låna borr och sexkantsnykel av Johans syster så allt gick väldigt smidigt som tur var.. Hade köpt en hudlotion på apoteket också som jag uppenbarligen inte tålde och mina ben pryddes av groteska utslag under kvällen :( Men det gick över ganska fort och krämen åkte i soporna.

Mamma kanske kommer helgen efter midasommar, jag jobbar dock 7-14 både lördag och söndag men det finns ju tid ändå. :) Vi får se hur det blir.. Måste hitta en present till Fanny också, hon går ju ut skolan.
På fredag kanske det blir en fika med en nyfunnen vän och på kvällningen blir det grillning hos Emma och Peter. Lördagen består av Ingrids 25 års firande och söndag av stök i lägenheten och packning.

Jag är i gamla lägenheten för att hämta mat, ska hem och skrubba köksgolvet med stålborsten strax och fixa iordning i köket innan Johan kommer hem. Kanske införskaffa en bukett blommor som pryder det färdiga köket? Det verkar ju dröja innan min sambo kommer hem med dom ;) Haha..

Hoppas alla har det bra!

Kommentarer
Postat av: liveteftersextio

Hej, här kommer min adr.: [email protected]

Jag hoppas att Du skriver så Du får mer besked om Sorgbearbetning. Kram!

2009-06-04 @ 12:38:16
Postat av: Anonym

Längtar att se nya lägenheten och saknar er :)

2009-06-06 @ 22:45:35
Postat av: Anonym

Från fanny

2009-06-06 @ 22:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0