Dagarna går för fort..

Jag hinner inte riktigt med. Dagarna går för fort!
Idag var det tidigmorgon med tandläkarbesök, som gick bra :) Sen bar det av till Sundsvall (bilder kommer när jag är tillbaka i Gävle) för att fira Tina som tog studenten! Det var super kul! Fick nostalgikänslor ;) Hon var hur fin som helst och alla såg så glada ut.. Vi fika smörgåstårta och myste i hennes lägenhet innan vi begav oss hemåt..
Direkt vidare upp till pappa för att hämta Fannys examenspresent och sen till Ronja, där jag också fick träffa Isabell :) Dom drar till turkiet imorgon, hoppas verkligen dom får en rolig vecka.

Nu är jag hemma och har ordnat inför morgondagen. Ska ha en eftermiddag med mammsen, och på kvällen blir jag chaffis ;) Dagen därpå är det fredag, och jag åker tillbaka. Känns jätte tråkigt, men samtidigt skönt att komma hem till Johan igen :) Vardagsrummet ska vara färdigt nu.. wiiiieeee Det gick mycket fortare än jag trodde att det skulle göra. Går allt med denna fart så är det klart alltihopa ganska snabbt :)

Har inte blivit mycket vila av i dagarna och det lär man ju få sota för snart.. Men imorgon, fredag och lördag ska jag verkligen se till att ta det lite lugnare, ser fram emot att jobba på lördag också, det var så längesedan att jag nästan är lite nervös :S

Dessutom kommer det bara säga pang så är vi inne i nästa vecka och då bär det av mot Göteborg. Ska bli super roligt. Eventuellt kommer Johans kusin lifta med oss, kul! :)

Jag använder kameran som en galning men att ladda upp bilder här hemma är inte aktuellt då det tar en evighet för varje kort. Har lite blogg abstinens också då har jag alla favoritbloggar på favorit länken i Gävle, och inte kan dom utantill här. :S Men jag får läsa ikapp när jag är tillbaka..

Nu ska jag se om Fanny har något nagellack jag kan låna.
Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Länka dom på länkar här på din blogg då? :p Då är det bara att gå in på din egen blogg och sen kolla runt på alla du gillar ;)

2009-06-11 @ 12:18:37
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0