Att se fram emot något..



På väg hem från Göteborg sa jag till Johan:

- Konstigt, jag har haft saker att se fram emot under en lång period nu, och efter att mamma har varit här kommer förmodligen tiden stå stilla.. Det har ju som rullat på hittils...

Och sen ringer Ronja och säger att hon och Andreas är sugna på att hälsa på under deras lediga vecka :) Jag blev överlycklig. Det enda typiska är att jag jobbar två veckor i sommar och det är en av dom.. Men vi har ändå lyckats klura ihop några dagar och det ska bli otroligt roligt. Dom får fördriva 7 timmar på tu man hand när jag och Johan jobbar, men det kan ju bara vara skönt för dom. Tant grön ligger ju varmt om hjärtat <3 så det blir nog ett besök dit också.

Mamma kommer alltså på torsdag eller fredag, och stannar tills på söndag.. På måndagen kommer Ronja och Andreas så det blir full rulle och det älskar jag :) Speciellt nu när man går i väntans tider, då är det skönt att blanda in massa skratt och trevligt sällskap..


Kanon Kanon.. Dessutom är det bara några veckor kvar tills Johan har tagit en semester vecka och då blir det kvalitets tid utan dess like.. Lovely..

Nu ska jag sova..

God natt och sov gott





Tant Grön, Augusti -08

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0