Snart helg..







Dagarna blir längre och längre och det är tröttsamt att vara ensam. Jag blir skraj när saker går på rutin och det är just vad det börjar göra nu :S Måste ändra på det.
Johan har åkt och joggat med Matte.. Skulle hellre sett att han var hemma men bara för att jag inte kan springa runt i dom där spåren borde jag ju inte hindra honom.. :) Men det är verkligen inte roligt att vara själv här hemma längre.. Inte kvällar som dom här..

Linus ringde dom satt i Göteborg och drack öl. Även om det mesta han säger är dråpligt blev jag på bättre humör iaf :)
Funderar på om jag ska ta ett tredje bad för idag? Finns som inte mycket annat att göra. Usch vilken trist kväll.. Men mamma skulle säkert säga "Om man aldrig har tråkigt kan man aldrig heller ha roligt" och det kanske stämmer.

I övermorgon kommer iaf pappa hit. Så då får han se lägenheten, och farmor också. Gissar att dom inte stannar så länge men en stund vore skoj iaf..

Fredag imorgon.. Då ska jag ringa Ronja och kolla formen :) Hon ska på yran!
Vi har ett stort tvätt berg på vardagsrums golvet som ska tas om hand om imorgon.
Sänglamporna och IKEA hyllan är på plats, det blev bra.

Däremot köpte jag en babysitter på barnens hus idag som var helt skev när jag fått ihop den. Har gått igenom beskrivningen tre gånger nu och det blir nog att åka tillbaka med den som det ser ut :S

Melissa hade packat in i gamla volvon för att leva och bo i den med Nisse under Urkult :) Jag tyckte det lät jätte spännande. Varför ett tält när man har en klockren volle? ;) Jag undrar om Johanna åkt tillbaka till Oslo? Borde ringt henne men jag glömde som bort att hon var på svensk mark och jag brukar inte ringa till Norge, det är alldeles för dyrt.
Jag tror hon hade 10 dagars semester så hon borde vara tillbaka där. Attans. Men ett samtal ska jag ta och kosta på mig, men inte förns den här korven kommit ut, då ringer jag henne :)


Nu ska jag ta det där badet och vänta på att Johan kommer hem. Kanske på lite bättre humör än då han åkte..? ;)

Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0