Lördagen passerad..

Helt ok dag :)

Åkte ner på stan med Emma, Peter och Kim, det kom ett rejält åskväder och en ordentlig regnskur som rensade ur. Nu är luften frisk och fräsch.. Vi kanllade runt. Jag hade ju funderat på bio och som tur var hade inte Kim några planer så han kom att haka på. Jag åkte hem och somnade på soffan.. Älskar att sova på dagen, det är mycket härligare än att sova på natten, såg reprisen på Allsång på skansen sen knallade jag och köpte lite karra och en läsk.
Bion började 21. Baksmällan såg vi och den var himelskt rolig! Haha...
När den var slut hämtade vi Emma och Peter på en fest som dom var på. Nu har jag nyss kommit innanför dörren och känner att det inte alls känns lika roligt att somna ensam idag som igår.. Skulle verkligen önska att Johan var här.. =)
Dom verkar ha det bra där borta, dock hade dom förlorat alla matcher, blivit uppätna av myggor och bränt sig i solen, men dom skrattar iaf =) Grabbarna Grus..

Imorgon ska jag sova ut. Det värsta är jag inte gjort någon som helst nytta, inte ens vikt tvätten ;) Men vad gör det om hundra år.. Det hinns med i veckan.. Jag känner mig hur pigg som helst så jag väntar med att knoppa.. Kanske är det något bra på tv :)

Hoppas ni haft en bra dag !

Kommentarer
Postat av: MammaGerda

Inte ovanligt att dom förlorar alla matcher. Dom är ju inte jätte duktiga =P

2009-07-05 @ 08:43:51
URL: http://gnuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0