Lediga dagen innan helgen..

Igår kväll var det ravefast i min mage vilket gjorde att jag knappt kunde somna, men tillslut lugnade det ner sig. Men det börjar verkligen trycka på nu, från alla håll, så länge den håller sig undan revbenen går det bra ändå, men en sprak där känns verkligen.. Igår var jag super trött på att vara gravid men idag känns det bättre :) Humörsvängningar.. Blev arg på Johan för att han sjöng när han gjorde mat :S Samvetet tränger sig på.. Det var inte meningen.. han såg fotbollen i vardagsrummet och jag kollade Unga Mödrar på datorn i sovrummet, det är kärlek :) haha Men sen slog vi på en film innan läggdax :)

Imorgon jobbar jag. Johans kusin Markus kanske skulle komma hit och hälsa på. :)
Idag ska jag leka med Emma, blir allt för länge mellan gångerna så idag ska vi ta igen det!

Har en otrolig hemlängtan, kanske för att jag vet att vi snart åker hem? Men jag vill äta mammas smultron, åka på bilbingo och grilla hos pappa.. Skulle vilja vara hemma längre men det går ju inte.. :S Man lär ju prioritera, dessvärre..
Anders och Peters föräldrar har en Kiosk i Bomhus, alltid när jag kommer dit lägtar jag hem. Det påminner om Grillettan ;) Ett sånt där mysigt ställe där man träffas och trivs och Karin (hon som jobbar där, deras mamma) är alltid pratglad och tillmötesgående just så som Marie är.. :) Kiosken i Bomhus är mitt Ramsele i Gävle ;)



Sliten efter en dag på jobbet :)
Ha en bra dag..

Kommentarer
Postat av: MammaGerda

äntligen en bild på magen! =))

2009-07-10 @ 16:23:50
URL: http://gnuggis.blogg.se/
Postat av: Cissi

sååå fin mage, nästan så att man längtar!

Visst har den sjunkit?

Jag gissar ff på flicka ;)

Kom gärna ut till Forsbacka nån dag och hälsa på om ni har tid!

Kram

2009-07-10 @ 22:37:12
URL: http://cissi.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0