Folkigt värre..

Igår åkte vi ner på stan vid 18.. Mötte Weronica på HM, hon hade köpt en otroligt fin klänning på bikbok så när vi surrat klart sprang jag dit för att få veta att den var slut, typiskt.. :) Men men..
Vi gick runt i affärer och tog en läsk på ett fik, där vi satt surrade.. Vid 20 gick vi upp mot söder för att leta åt ett mat ställe, det var folk överallt Mattias, Sophie och Isabell skulle också komma ner.. Alla ställen hade ca 1 timmes vänte tid på att bara få bord :S Mitt humör mulnade. Men så kom dom andra tre, och vips hade vi bord på Interpool, det tog tid innan maten kom men jag tyckte inte det gjorde så mycket för vi hann med att prata och skratta lite extra. Jag fick massor med slängkyssar av Isabell som verkligen är en flicka som vet vad hon vill :) En envis liten brutta som dessutom skrattar ljuvligt när hon blir kittlad, haha... Barnskratt värmer i hjärtat och jag undrar när jag får höra mitt barn skratta så? En evig väntan det här..

Blir fundersam, varje gång jag och Johan är på stan träffar han folk han känner som det ska surras med :) Super kul tycker jag då alla är trevliga och så, men hur mycket folk kan man känna? Det tar lixom aldrig slut..
Inatt vaknade jag vid halv två och låg och funderade, vips så pep det i mobilen, det var Ronja som skrev. Eldnatten hade inte varit så bra.. Synd. Men måtte jag vara en elak människa så kunde jag inte låta bli att känna lite lättnad. Hon skrev att jag inte hade missat något speciellt och det kändes faktiskt bra. Tråkigt för dom som var där, men ganska skönt för mig :)

Idag har jag renbäddad, varit på en VÄLDIGT KORT promenad, plockat lite och nu återstår dammsugningen.. Sen ska jag inte göra någonting ikväll. Bara vara hemma och slappa.

Hoppas ni har en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0