Damma av mig..

Gårdagskvällen var helt snurrig.. Jag skulle laga mat och slog på fel platta, kunde inte förns efter 15 minuter förstå varför det aldrig kokade? Sen la jag in Johans kläder i min garderob och tvärtom och allt blev bakvänt..
Vi slängde rat och Johan fick ryck och damsög och torkade hela lägenehten.
Allsången såg vi på, och jag uppskattar när det finns tid att bara vara :) eller när man tar sig tid rättare sagt.
Vi kollade lite på minnes stunden av Mickel på tv4. Har inte reflekterat så mycket över det, men igår då hans dotter sa några ord så hade tårarna svårt att hålla sig inne.. Sen blev det sängdax och jag minns knappt att jag la mig ner för jag måste somnat innan jag landade..

Idag på morgonen var vi till Gunilla, som jag skrev tidigare har vi inte haft sån jätte bra "relation" till vår barnmorska.. Det har funkat men jag har väl saknat det där gullande från henne, hon är sten hård. Men idag var sista gången, hon får semester och det kändes lite tråkigt, för trots hennes hårda skal så har hon humor och verkar vettig. Dessutom har hon stuga i Långelse som inte är så långt hemifrån mina hemtrakter så hon tog nog en plats i mitt hjärta ändå.
Hjärtljuden var bra och huvudet har inte fixierat sig än, kurvan följs och jag kan inte låta bli att känna känslan av att vara ganska klar med denna graviditet.. Gunilla hjälpte Johan att känna på barnets huvud utifrån, det var kul att se hans reaktion.. "Jag trodde det skulle kännas större" haha.. Så var inte fallet. Den skalle som finns där inne är ganska liten ;)

Efter det åkte vi till Gavlegardarna och beställde nya golv till lägenheten.. Lär dröja men nu är det iaf klart.
Sen blev det besök hos farbror doktor.. Johan skulle ta bort hans tånagel och jag ville så gärna se på så efter lite övertalade fick jag tillåtelse att följa med in :) Men usch va det såg ut att göra ont.. "Det känns ingenting" sa Johan och jag tänkte direkt på förlossningen, det gör förmodligen en aning ondare än att ta bort nageln :S Blää.. Lakaren var en rolig prick och sa innan han satte saxen i tån "Nu ska vi se om du är en man eller en mus" Haha jag skrattade och Johan blev säkert nervös :) Men nu är negeln borta och han är åter på jobb och jag ligger på soffan.. Därav rubriken, jag behöver dammas av. Har haft en strid med telia i telefon, men det är nog det enda också..

Ikväll är det Sommarkväll i Gävle, tanken var att gå ner på stan men om det är så här ruggigt ute förvandlas jag till en tråkig rugguggla och stannar hemma.. Morgondagen blir den dag då det ska styras. Pappers arbete och föräldraledightes planering.. Men det ska bli GJORT! så är det bara, ingen annan kommer göra det åt mig direkt..

Jobb lördag och söndag sen är det semester.. Galej i Ramsele i helgen, men jag tror vi gjort rätt i att planera in hemresan nästa vecka. Hur det än är så skulle jag bara bli less för att jag inte orkar hänga med lika mycket som skulle vilja. Så vi tar två HELIGA dagar med varadra här i Gävle innan vi beger oss in i skogen för att komma hem till natursköna Ramsele på onsdag nästa vecka.. oplanerat när vi åker tillbaka, eftersom vi har en del att göra i lägenheten, helst innan vi blir en till i den här snart blivande familjen. Men en fågel gav ett tips om BILBINGO på onsdagen så jag ska tvinga upp Johan tidigt så vi hinner hem tills dess :) Skulle vara roligt!

Nu ska jag faktiskt fortsaätta slappa..
Ha en bra dag

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mickel???

2009-07-08 @ 22:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0