Yrväder

Fanny trivdes som tusan på praktiken :) Det var en lättnad. När jag hämtade henne igår kom hon och gick med den största och bredaste hund jag någonin sett, det såg jätte kul ut!
Vi styrde mot stan, fikade och fanny köpte smink. Jag hade tagit på mig på jobb på Brynjan. Kände efteråt att jag inte skulle gjort det. Det gick bra och så, men ack så mitt humör svävar.. Kände mig motig hela kvällen efteråt också. Usch.
Jag och Fanny åkte och handlade och sen hem och lagae mat igen.
Idag har jag matte prov, håll tummarna. Har inte orkat eller haft tid att plugga inför så jag hoppas verkligen det går vägen ändå. Blir lätt uppjagade och stressad under ett prov :S
Ikväll blir det bio. Fanny börjar tidigt imorgon eftersom hon ska sluta tidigare för att följa med till barnmorskan. Så viår nog å den tidiga bion :)  Måste berätta att jag har det sötaste lillasystern men även det yraste Haha..
Noll koll kokosboll.. Bytte ut ena yrvädret mot ett annat denna vecka. Men det är verkligen skönt att slippa vara ensam.
På torsdag morgon ska Jonas vara så snäl och köra henne till praktiken, för jag har lektion. Han erbjöd sig själv så det var ju super bra annars skulle hon gå och det är en bit :S Allt löse sig eftersom lixom.

Nu ska jag äta lunch sen knalla till skolan!
Ha en bra tisdag!

Kommentarer
Postat av: Anita

Puss Puss på er från gamla mor, alltid lika roligt att läsa.

2009-02-17 @ 14:14:45
Postat av: MammaGerda

Hoppas provet gick galant!

2009-02-17 @ 20:17:36
URL: http://gnuggis.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hej :) Ursäkta att jag frågar, men är du med barn? ;) Jag kanske är lite efter o lite trög, men isånafall får man ju lov att gratulera :D

Kram Linnea

2009-02-17 @ 23:23:22
URL: http://linneasjolen.blogg.se/
Postat av: Linnea

Men vad roligt :D När ska du ha då? Med oss är allt bara bra, man har händerna fulla :) Är allt bra med dej?

2009-02-18 @ 09:53:12
URL: http://linneasjolen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0