Bad, Heart Break och sovmorgon :)

Vilken dag det blev igår :) Hur kul som helst! Bussresan var kanon, trots den långa resan och 32 barn var med. Jag hade nog förväntat mg ett större badhus, tycker nästan att paradisbadet i övik kändes större, men det var roligt. Jag bubblade bara en stund iof sen satt jag pratade med ungarna och så.. Vi var hema i Gävle vid åtta. Då blev det stressigt.
Jag Niklas och Malin bestämdes oss kvickt för att vi skulle till heart break. Det skulle spela ett barnd där, som enligt dom flesta var bra.. backyard babies.. Jag blev överlycklig och kände mig aggad på att få komme ut lite :)
Vid halv tio släppte Johan av oss utanför och jag ångrade mig direkt när jag såg att kön gick runt hörnet och låååångt bort :S Usch, men tänkte samtidigt att det där bandet verkligen måste vara bra.. Det snöade och var svin kallt.. Vi gick en bit i kön men sen lyckades vi med hjälp av Malins kontakter ;) Komma in på 7 minuter och gå före hela kön.. Underbart.
Beställde en cola och satte oss vid ett bord och såg kön utanför växa sig längre..
Vi surrade och tittade på folk.. Framåt tio insåg jag hur väldans fulla folket varoch vilken otrolig skillnad på människor det är på torsdagarna i jämförelse med lördagarna.. Inte för att jag varit där särkillt många gånger men.. Många punkrockare som var stiliga och peppad för det här spännande bandet som komma skulle..

Jag och Malin skulle på toaletten innan bandet började spela. Någon hade sprkat sönder en toa på killarnas så det var en decimeter vatten på halva nederplan :S Jag blev pissblöt om fötterna.. Men sörjde inte för det. Bandet spelade och jag och Malin flydde efter några minuter, folket var som galna och det kändes inte riktigt okej att stå och trcka balnd fulla människor, enda gången på kvällen jag kände att det blev besvärligt :) Tyckte essutom att musiken var totalt kass så det gjorde inte så mycket.. Baramassa vrål och skrål.. Vi gick tillbaka till övervången där dom troget spelade "poker face" på repeat.. Haha.. Halv två kom Johan ochhämtade oss och jag var totalt utmattad.. Men jag hade verkligen roligt! Det var så skönt att få komma ut lite.. Träffade en tjej från Tjörn också som flyttat hit, var ju kul att känna igen någon iaf :P

Idag har vi sovit ut, Emma kom över och åt lunch med oss och nu är Johan och tränar. Jag har presic tagit en dusch och förbresder mig för en till lyckad kväll.. Middag, bio och trubadur kväll med Plätten ;) Härligt! Johan har fått bestämma och det blev middag på Olearys, ekonomiskt eftersom vi har rabatt :) och enigt honom kanon bra mat, men jag lurar på om det inte är någon match som kommer dra hans vackra ögon från mina? ;) Vad tror ni? Hur som helst ser jag mest fram emot Bio.. Jag hoppas det uppfyller mina förväntaningar..

Jag var och kollade på en bh på lindex i förrgår, men beslutade mig för att vänta. Och inatt när jag kollade posten låg ett paket där till mig, från mamma. Hon hade köpt JUST den bh:n jag tittat på fast i vitt, som varit för liten till henne så jag fick den. JUST SAMMA SOM JAG VILLE HA.. Det är som telepati, jag visste att hon skulle skicka en, men när jag såg vilken de var blev jag nästan lite rädd.. :) Både mamma och jag är stark fiende till alla som heter byglar och bestyr och enkelt och så kuddfritt som möjligt är det bästa för oss.. Kanon bra, och den var fin också :)

Imorgon kommer Lovisa hit och vi ska se melodifestivalen :) Var ett tag sen vi träffades nu så det sk bli skoj!

Niklas                            Malin       
    
Dessa två förgyllde gårdagens kväll och natt :)


Nu ska jag göra mig iordning!

Hoppas ni har det bra!


 


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Var det ikväll ni skulle på trubadur o grejer... trodde det var i morgon! :p

Va ju i morgon vi ska gå på hela huset!

Aja... Hoppas ni får en kanonkväll!

Stor kram

2009-02-27 @ 16:53:30
URL: http://bekkiis.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0