Röda korset, blommor och svarta backar

Idag vaknade jag med ryck. Johan ringde och väckte mig halv 8, han trodde jag jobbade, kunde inte somna om efter det heller.Killen är måttligt kaxig och har nu åkt i dom svarta backarna ;) haha.. Ska införskaffa ett skidställ och när det blir rea ett par egna slalom skidor :) Tycker det är roligt att v har ett gemensamt intresse :) Han verkar ha det bra på sin lilla semeter :) Jag hade som två uppgifter här hemma kände jag, under tiden han var borta skulle jag tvätta så han har rena kläder när han åker till Nortäjle igen, och bära ner saker i förrådet.. Problemet är bara att han SJÄLV tagitmed sig nycklarna både till tvättstugan och förrådet :S Förådet var väl ingen panik men kläderna.. Det löser sig för hoppningvis.
I kris fall får jag gå över tll Emma och kasta in en masik med underkläder där ;)

Jag har iaf varit ute på en lång prommis på förmiddagen. Gick in på Röda Korset där dom hade 70% på alla skor, jag hittade ett par rejäla och fina vinterkängor som jag tänkte att Lovis kanske kan ha. Köpte med dom hem iaf, och försöker få tag på Jessica nu för jag har ju som ingen koll på vad hon har för storlek på hennes små fötter. Men det var av märket Columbia och dom ska ju vara bra iaf. Hoppas hon kan ha dom!

Har ringt hem till Ronja också där det varit upptaget hela morgonen, kanske dom glömt att lägga på luren :) eller så har dom en prat glad förmiddag :) Har planerat lite med syrran också som kommer hit om en vecka, vi ska åka till IKEA och köpa he lite krukväxter, tåliga, som inte behöver så mycket omvårdnad ;) För det är jag kass på, har lyckats fått en enda blomma att verleva hitils och det var en Orkidé som vi fick av Fredde och Hanna i inflyttningspresent. Det blommade och var super fin hur LÄNGE som helst! Annars är blommor ett problem! Fanny ska få följa il barnmorskan också, de ska bli spännande.

Nu ska jag dona lite här hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0