Äntligen

Då var räkninar betalade och kontot så gott som tomt :) haha.. Närå, får lite extra den 27 också.. Ska ju så stort börja sprar i den där fonden, hur nu det ska gå? Någon som kan något om fonder?

Idag vaknae jag på toppn humör, klev upp, städade (JA DET ÄR GJORT) :) bara golven kvar.. Sen gick jag ner till centrum där några grabbar från brunjan sålde restaurang chansen så jag jälpte dom lite med det.. Dagens goda gärning kanske.
Har haft ett långt och givande samtal med Johan idag också. Känns skönt att vi är lagomt överrens om saker ändå. Gissar att disskutionen kommer fortsätta och det är bara bra.. Jag tycker det är roligt ibland om man har olika åsikter men ändå kommer fram till lösningar. :)

Jag drömde om kryssningen inatt, jag har aldrig varit på en kryssning och ser verkligen fram emot detta. Önskar att så många om möjligt följer med.. Jag drömde att Jessica, Dennis, Ronja och Anreas var med och vi hade 10.000 kronor var at spendera på taxfree ;) Vi gick lös som monster där inne ;P April borde ju vara bra datum, kanske kanman stta på däcket om det är sol och njuta :) 

Johan kommer hem om några timmar, på lördag ska han på hockey kväll med firman, jag hade glömt bort det :S Skulle som överraska honom men det får bli en annan gång :P Hoppas iaf att Brynäs förlorar imorgon.  ;)  
Nu ska jag ta och ringa pappa och fråa om han inte vill hälsa på snart :) 

Onsdagar är en bra dag, jag tror det sitter kvar sen min gymnasie tid, jag minns att onsdagar var kort dag och bara roliga ämnen. :) Hoppas ni får en bra Onsdag.  

Kram

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag hoppas också att dom förlorar ;) Hur som helst, så vet jag ingen gratis sida.. Inte på lagligt vis iallafall :p Men när du väl har programmet finns det riktigt många sidor med gratiskurser, och där man kan läsa exakt hur man gör olika saker. Skitbra! :D

2009-02-25 @ 12:19:57
URL: http://linneasjolen.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Kryssning =)

När? Var och hur?

puss

2009-02-25 @ 15:09:02
Postat av: Caroline

Onsdagar har alltid varit mardröms dagen i hela mitt liv :p I Ramsele var onsdagar skit tråkiga, och onsdagar nu är en hel dag med BF-ämne som jag hatar :s :p Från 8.30 till 15.50, med en kort matte lektion i mitten :p

2009-02-25 @ 16:54:09
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0