Vart försvann min energi?

I planeringes tid..

Vi la oss i sängen för att vila.. Vaknade ett tag senare och då kändes det som att all energi gått ur kroppen.
Kanske känner jag efter för mycket, men jisses så sliten jag känner mig. Ett bad, ansiktsmask och rakade ben kanske kan göra susen? Theo är på dåligt humör och har sovit på tok för lite idag. Nästintill ingenting med andra ord. Jag har förberett middagen som består av kycklingpytt idag. När Johan kommer hem ska vi äta sen ska jag se Äntligen hemma.





Jag fick ett meddelande av Danne, han undrade om jag kunde jobba imorgon kväll, så jag ringde och frågade Johan om det kunde gå för sig..

-"Ja, men va bra, du får mycket jobb nu, roligt! Det passa dessutom utmärkt, för det ju arga snickaren då!"

Haha, han är ganska rolig. Arga snickaren, Grannfejden, Lyxfällan, Hells Kitchen och Arlanda är Johans favorit pogram, jag tycker inte om något av det. När vi var hos farmor sist visade det sig att dom tittar på presic samma saker.. Dom har dålig tv smak ;) Men är söta båda två för det. Tack vare den där (idiotiska) arga snickaren så kan ju jag då knalla iväg och jobba ett par timmar. :)
Ska även träffa Lovisa, det var ett tag sen sist. Eller vi träffades på träningen i fredags, men då hinner man som inte surra nått så det ska bli trevligt.

Jag ska göra ett tappert försök att få bort allt "skorv" som Theo har på huvudet. Någon som har något tips? Eller ska det kanske vara där?

Jag är nog något av en tv freak men är det någon som kollar på förkväll? Jag kollade mycket på det när Gynning och dom var program ledare, då var det super bra. Men nu är det inte alls lika bra. Tacka vet jag "Efter tio", mitt och Theos favorit program :) Ersättning, frukostmacka och rösten av Malou, det är en bra morgon ;) Haha

Jag verkar dessutom tro att kläderna ska vika sig själv och gå in i garderoben för jag har fortfarande inte tagit tag i den biten. Skärpning. Hamnade på latsidan redan igår och det verkar sitta i.
Måste hitta ett sätt att ladda batterierna..

Näe, tvätten var det ja.. Undra vad jag ska komma på för ursäkt den här gången? ;)










Dom största kärlekarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0