Spännande..

Jag kanske är jätte löjlig men jag tycker det är skit spännande med dessa smakportioner och att det (trots att jag kyvstartat) nu är dags att börja på riktigt. Förmodligen kommer jag inte alls vara lika lyrisk om ett tag ;) kring allt som har med barnmat och kladd att göra, men så länge det är så här spännande och roligt tänker jag njuta av det.
Vi drar igång med potais och jag har redan gjort 2 isformar med mat som finns i frysen så nu hoppas jag bara att han kommer tycka om det. Fick super många bra råd på bvc för att det lyckas så bra som möjligt. När han fick banan första gången gick det inte alls som jag tänkt. Han totalvägrade tillslut, men nu tar jag nyaa tag.

Har förberett middagen som bli torsk med äggsås, men fisken får Johan koka, jag är livrädd att den inte ska ha kokat klar, så han får fixa den. Tidigar eidag hade vi några små utbrott här hemma, eller inte vi, utan Theo hade. Han vägrade sova. Han vägrade ligga rygg, han vägrade allt förutom att ligga på mage, saken var den att han hade spytt där han låg så jag ville gärna byta i sängen men så fort jag skulle flytta honom blev han vansinnig.. Tillslut struntade jag i det och flyttade på honom så det blev rent i sängen, men när det var torrt verkade han inte vilja ligga där längre så han fortsatte skrika.. Paniken kom och jag visste inte alls vad jag skulle göra tillslut, men efter en stund slocknade han på min axel.. Och har sovit sen dess.. Ville han verkligen ligga i den blöta spyan? Det måste varit nått annat som var på tok. Hoppas han är på sitt vanliga glada humör när han vaknar igen..

Jag ska göra ett sista ryck här med middagen sen springa bort på jobbet.
Ha en bra kväll!



Kommentarer
Postat av: Matilda

rekommendera första mosboken, mycket recept på barnmat. jag köpte den på adlibris.. Kanon bra:)

2009-12-16 @ 22:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0